2777
2789
عنوان

با شوهر رفیق باز چه کنیم😢

190 بازدید | 19 پست

سلام ..۸ ساله ازدواج کردم اونم سنتی پسر عمومه البته

دوتا بچه دارم شوهرمم ۳۵ سالشه خودم ۲۵ حالا اینا ب کنار  ۱۰ ساعت اینا سرکاره وقتیم میاد لش میوفته ی جا میاد میگه ای پام ای کمرم ( ارتروز گرفته تو این کار از بس سرکاره )شامشو میخوره و دوساش میزنگن و میره دنبالشون ک برن کافه هر شب درمیون همین وضعیته کلافم کرده من از اینک شوهرم قلیونیه تنفر دارم بیذارم. نگران سلامتیشم بعدم چقد در میاره ک هعی میریزه تو شکم کافه چیا😑 الانم میخواستیم بریم خونه مادرشوهرم منو نبرد گف بمون خونه بپوسی داد میزدا😢( جاریمم شنیده لابد ابروم رف طبقه پایین ما زندگی میکنن )درو کوبیدقفل کردو رفت 😢😢بچه هارم برد زنگیدم به مادر شوهرم گفتم پیش دستی کردم از زبون خودم بشنوه بهتره تا از زبون شوهرم ک هعی بخواد فحش بارم کنه پیش مادرشوهرم 😐ننه شوهرم مخالفه اینه ک پسرش هعی ولگردی کنه گفتش ک  باهاش میحرفم ک بیاد دنبالت 😑خسته شدم اینم زندگیه اصن توجهی ب گریه هام نکردو رف شما چکار میکنین اینجور مواقع ؟

یادمون رفت زندگی کنیم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل ازدواج اینجوری نبود؟

چرا بود اما میگم ازدواج سنتی بود بابامم راضی شد و گف مخالفت نکن بله رو بگو پسر خوبیه پسرعمومم ک بود

یکی از دوستام دقیقا مشکل شمارو داشت

تا طلاقم پیش رفت ولی تهش به این نتیجه رسید

واسه شوهرش مث رفیقاش باشه

یعنی از سرکار میومد خودش پیشنهاد میداد بیا بریم فلان جا 

و اینجوری کم کم رفتار شوهرشو تغییر داد

همیشه میگه من خودم تغییر کردم که باعث شد اونم تغییر کنه

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…
یکی از دوستام دقیقا مشکل شمارو داشت تا طلاقم پیش رفت ولی تهش به این نتیجه رسید واسه شوهرش مث رفیقا ...

والا دوتا بچه دارم زلزلن اصن نمیشه جایی رف مگ خونه اقوام بعدم شوهرم میگه نه خستم و دیر شده ولی رفیقش بزنگه شارژ میشه پا میشه میره قلیون دیشب ده رفته تا سه 😑

والا دوتا بچه دارم زلزلن اصن نمیشه جایی رف مگ خونه اقوام بعدم شوهرم میگه نه خستم و دیر شده ولی رفیقش ...

اخ چه بد..😕

باهاش جدی حرف زدی؟؟

اخ چه بد..😕 باهاش جدی حرف زدی؟؟

اره ولی کو گوش شنوا میگه باشه هفته ای دو بار میرم ولی یادش میرع چشش ب شماره رفیقش بیوفته سست میشه

اره ولی کو گوش شنوا میگه باشه هفته ای دو بار میرم ولی یادش میرع چشش ب شماره رفیقش بیوفته سست میشه

بنظرم بازم حرف بزن ولی ایندفه خیلی جدی تر از قبل

بگو میزنی زیر حرفات همش.. من جدیم یا درست کن رفتارتو یا مجبوریم جدا بشیم‌

بترسونش اینطوری بگو اگه میدونی نمیتونی اشکال نداره بگو من با خونواده ها حرف میزنم چون تحمل ندارم دیگه همه وقتت واسه دوستات باشه 

بنظرم بازم حرف بزن ولی ایندفه خیلی جدی تر از قبل بگو میزنی زیر حرفات همش.. من جدیم یا درست کن ...

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی البته ک باید ب زبون بگیرمش ❤

رابطه ات رو بهتر کن....اینطوری نمیشه زندگی کرد که باید فکر اساسی کنی..حرفت رو گوش نده بچه ها هم گوش نمیدن..

البته نه غر زدن و دعوا درست کردن...با ارامش

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای