2777
2789

عزیزم ببخشید که سوال بی ربط به تاپیک میپرسم اگر امکان داره جواب بدید که شما بعد از چند روز تاخیر بی بی چک مثبت شد؟

من امروز بعد از 3 روز تاخیر بی بی چک زدم منفی بود

علائمم دارم سردرد هرروزه سرگیجه پر اشتهایی و پر ادراری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید که سوال بی ربط به تاپیک میپرسم اگر امکان داره جواب بدید که شما بعد از چند روز تاخیر بی بی چک مثبت شد؟

من امروز بعد از 3 روز تاخیر بی بی چک زدم منفی بود

علائمم دارم سردرد هرروزه سرگیجه پر اشتهایی و پر ادراری

برو سیسمونی فروشی خودشون هرچی لازمه بهت معرفی میکنن بخر

هرکدوم کمتر لازم باشه خودشون میگن

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

اگه دنبال چشم و هم چشمی و کلاس گذاشتن نیستی(از حرفم ناراحت نشو)

لباس فقط تا 5 ماه بچه بگیر و کفش و اینا رو نگیر چون سایز پای بچه ها متفاوته.

سرویس کالسکه و سرویس بهداشتی(حوله و شونه و ناخن گیر و تب سنج و دما سنج و وازلین و پماد سوختگی پای بچه و پوشک و )

سرویس پلاستیکی حمام(وان و صندلی دستشویی و...)

جغجغه و مقداری اسباب بازی و ی شیشه شیر کوچیک برا کم و زیاد و ی پسونک

پتو و سرویس خواب اگه دوست داری و تشک

من تا الان لباس سایز های مختلف ،چندتا لباس بیرونی،سرهمی زمستونه،ست قنداق فرنگی و پتوش و...،ست سرویس خواب هشت تکه،پتو،تشک پلاستیکی و ساده،گهواره،ست کالسکه و کریر و رورئک و ساک،سرویس خواب چوب(نوجوان گرفتم)،دوچرخه،مینی واش دوقلو ،سرویس حمام ،سرویس غذاخوریش رو مس گرفتم

دیگ وسایل بهداشتی و اسباب بازی یه چن هفته دیگ میگیرم

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

شورت آموزشی هم بگیر واسه وقتی میخوای یادش بدی بره دسشویی

"غلت گیر "هم حتما بگیر خیلی بدردت میخوره

عزیزم ببخشید که سوال بی ربط به تاپیک میپرسم اگر امکان داره جواب بدید که شما بعد از چند روز تاخیر بی ...

فعلا صبر کن عزیزم میگن جواب درست ی هفته بعد از تاخیر پریودی معلوم میشه

اگه دنبال چشم و هم چشمی و کلاس گذاشتن نیستی(از حرفم ناراحت نشو) لباس فقط تا 5 ماه بچه بگیر و کفش و ...

مادر شوهرم خیلی میگه ی کاری کن که روی فلانی رو‌سیاه کنیم اما من نمیخوام که بچم بازیچه انتقام کسی بشه و اصلا دنبال این نیستم که کی چی برای بچش خریده میخوام وسایل مورد نیازشو فقط تهیه کنم