2777
2789
عنوان

ینی خدامعجزه میکنه؟؟

578 بازدید | 58 پست

ماهاست ک منتظراتفاقیم همش گفتم خداصدامومیشنوه گریه هامومیبینه ولی الان دیگه وقتی نمونده وهیچ فرجی نشدواسم الان این لحظه آخری فقط معجزه خدامیتونه ورق زندگیمو برگردونه ولی دیگه امیدمم ازدست دادم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشنوه و جوری کمکت میکنه ک فکرشم نکنی من بیستویک روز بشدت واسه ی مسئله عذاب کشیدم جوری ک یا فک میکردم دیگ اصلا درست نمیشه یا اگ حل شه اونطور ک من میخام نیس پریشب از خدا با کل وجودم خاستم چند مین بعدش مشکلم حل شد والان خوشحال ترین دختر رو زمینم خدا خیلی بزرگه خیلیا فقط ازش بخا

ماهیچ وقت نمیتونیم بیشتر از خدا بفهمیم و نمیفهمیم

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 
امیدتو از دست ندع/ پایان شب سیه سفید است/ مهم اینع امیدتو تو لظع های عاخر از دست ندی/ اگ خو ...

توکل برخدا ایشالاکه لحظه اخرمعجزه میکنه 

ای خدابیاوخدایی کن تایه عمرغلام حلقه به گوش درگاهت باشم

مشکلت چیه عزیزم😭😭😭😭😭😭

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه