2777
2789
عنوان

شوهرم بهم شک داره

2236 بازدید | 79 پست

شغل شوهرم جوریه باید هرشب بره حموم منم دیشب بهش دو سه بار گفتم برو حموم لباساتو عوض کن  بعد رفته حموم اومده میگه معلوم نیس منو میفرستی حموم خودت با کی لاس میزنی  منم دیشب تو نینی سایت بودم تاپیک هارو میخوندم نمیدونم حالا چکار کنم ازم جدا میخوابه کلا سرد شده منم دیشب خیلی ناراحت شدم حالا من چکار کنم بنظرتون؟

😸با افتخار ترکم😸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه هیچ اصراری برای هیچ کاری بهش نکن بزار حساسیتش کم شه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

واه چه حرفا بیخیال باشه وقتی کاری نکردی اصلا برات مهمنباشه خود به خود یه چیشونه

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

عجب😵😵😵

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بهت تهمت بدی زده باید عذرخواهی کنه ازت ناراحتیتو نشون بده 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞