2777
2789

هنوززوده ک عزیزم...دوهفته لقاح طول میکشه...بیخیال باش ک خوداسترس سمه

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا خود آزاری میکنی و زود بی بی چک میزنی لابد دکترها چیزی میدونن میگن روز ۱۴ آزمایش بدین 

اگه زودتر میشد که میگفتن روز ۸ آزمایش بدین

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹
نمیدونم چرا این سری خیلی حالم بده 

خودتوسرگرم کن عزیزم اصلابهش فک نکن فک کن هنوزانجام ندادی

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
هنوز زوده ک مراحل ای وی اف چیه؟هزینت چقد شد

اره زود زدم . دوم پریودی میری برادکتر سونو انجام میده  بعد  هی طی چند مراحل میری مطب سونو میشی تا تخمک هایی با کیفیت خوب پیدا کنن بعد تخمک خوب اگه داشتی میری برا تخمک کشی یه عمل نیم ساعته بیهوش تخمکاتو از واژن میکشن بعد با اسپرم مرد  لقاح  میدن بعد بهت میگن کی بیاین برا امتقال جنین .(بسته به شرایط رحم خیلی ها سه روز بعد انتقال میدن بعضیا اگه تخمک بیش از ۱۱ تا داشته باشن شکمشون اب میاره انتقال میره برا ماه بعدش )

امروز رو ۱۲ هست تست نشون میده ؟

ن عزیزم...گفتم ک لقاح دوهفته طول میکشه یه چن روزدیگه هم صبرکن گلم

سری اول  با همه چی چقد پات رف؟خصوصی بودی؟

اره خصوصی بود هزینه ای وی اف و انتقال اول ۶تومن بود .ولی خوب سونو وداروها پولش جدا بود .شوهرمم چند ماه قبلش عمل بیوپسی شد اونم یک وسیصد حدود ۱۲ تومن شد

سری اول  با همه چی چقد پات رف؟خصوصی بودی؟

الانم که انتقال تنها داشتم چون جنین داشتم یه ۶ تومن پام در اومد چون دو پونصد هزینه انتقال شد فریز پارسالمو نداده بودم با فریز امسال شد یک و هشتصد ویزیتای دکترم و سونو دااروهامم حدود ۶۰۰ تومن  شد