بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گرچه خودمم حس می کنم با تاپیکایی که هرشب میزنم به زودی تعلیق میشم 😐
یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺 اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال
برو تاپیکای اخیرمو ببین متوجه میشی البته اکثرش ترکید
دیشب یه دوستی می گفت نی نی یار هارو تگ کنی و بهشون بگی برتگردونن بعد از چند وقت می تونی بیای
حتما اینکارو بکن
یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺 اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال
اها یعنی نمیتونه به کاربری قبلت بری؟خوب ببین خروجو بزن بعد وقتی خواستی بیای تو یه صفحه باز میشخ (با همون روشی که ثبت نام کردی وارد شوید)بعد تو میایی شماره ای که کاربری قبلتو ساختی وارد میکنی رمزشم میزنی اگه یادت باشه چی بوده اگه هم نه که میزنی رو گذینه رمز عبور خود را فراموش کردم ویه رمز جدید میسازی
اخه تاپیک هام تو کاربری فبل هستش فقط نمیتونم ورود کنم
عزیزم اگه رمز عبورتو یادت رفته زمانی که شمارتو وارد میکنی فکر کنم یه گزینه هست که رمزو یادم رفت و یا فراموش کردم
اونو زدی؟