2777
2789
عنوان

خانماااا ب دادم برسین

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مطمئنی تعلیق نشدی؟ 

گرچه خودمم حس می کنم با تاپیکایی که هرشب میزنم به زودی تعلیق میشم 😐

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
عشقم تعلیقت کردن

ن تعلیق نشدم تعلیق چطوریه مگ؟این رمزو میخاد رمزو بزنم وارد کاربریم میشم اما رمزززز کوفتییی یادم نیس

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
عزیزم مطمئنی تعلیق نشدی؟  گرچه خودمم حس می کنم با تاپیکایی که هرشب میزنم به زودی تعلیق میشم 😐

اره ن تاپیک بد شرکت کردم ن تاپیک بد زدم😤😤😤

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
اره ن تاپیک بد شرکت کردم ن تاپیک بد زدم😤😤😤

البته منم تاپیکای بدی نزدم ولی متاسفانه.... 

برو تاپیکای اخیرمو ببین متوجه میشی البته  اکثرش ترکید

دیشب یه دوستی می گفت نی نی یار هارو تگ کنی و بهشون بگی برتگردونن  بعد از چند وقت می تونی بیای 

حتما اینکارو بکن 

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
البته منم تاپیکای بدی نزدم ولی متاسفانه....  برو تاپیکای اخیرمو ببین متوجه میشی البته  اک ...

اخه تاپیک هام تو کاربری فبل هستش فقط نمیتونم ورود کنم

اها یعنی نمیتونه به کاربری قبلت بری؟خوب ببین خروجو بزن بعد وقتی خواستی بیای تو یه صفحه باز میشخ  (با همون روشی که ثبت نام کردی وارد شوید)بعد تو میایی شماره ای که کاربری قبلتو ساختی وارد میکنی رمزشم میزنی اگه یادت باشه چی بوده اگه هم نه که میزنی رو گذینه رمز عبور خود را فراموش کردم ویه رمز جدید میسازی

Kya mujhe pyaar hai🥰😍
اخه تاپیک هام تو کاربری فبل هستش فقط نمیتونم ورود کنم

عزیزم اگه رمز عبورتو یادت رفته زمانی که شمارتو وارد میکنی فکر کنم یه گزینه هست که رمزو یادم رفت و یا فراموش کردم

اونو زدی؟ 

یه بار دیگه وارد شو همون شمارتو بزن 

برای منم سابقه جستجوهام پاک میشه باید یه بار دیگه از اول برم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
یه بار دیگه وارد شو همون شمارتو بزن  برای منم سابقه جستجوهام پاک میشه باید یه بار دیگه از اول ...

خوب میزنم نمیشه

ن تعلیق نشدم تعلیق چطوریه مگ؟این رمزو میخاد رمزو بزنم وارد کاربریم میشم اما رمزززز کوفتییی یادم نیس

ببین بزن رو اونجا که رمزو فراموش کردی خودش میاد بالا

خدایا جوری باش که نیاز به کسی نباشه                                                            خودت عاقبت بخیرم کن خدا جونم❤