2777
2789

تازه از حموم اومدم سرحال وقبراغ   

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی عزیزم درکت میکنم 

چه خوب😁

همدرد هستیم؟

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
صب میخوایم بریم خواستگاری برا داداشم ذهنم مشغوله

ان شاالله به سلامتی

خاستگاری صبح نشنیده بودم 😁

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
بیخوابی داری؟

نه دارم ب زندگیم فک میکنم تصمیم بگیرم برلی یه مسئله

مخالفی با نظرم ریپلای نکنننن خانوم محترم و با شخصیت💞هر روز برای هدفم میجنگم، اینگونه هر روز نزدیک و نزدیک تر میشوم❤
نمی دونم چرا انقدر معتاد گوشیم دیشب ۴ ساعت خوابیدم کلا الان هی میگم نیم دیگه میرم🤦‍♀️

به بدنت آسیب میزنی عزیز جان

همت کن بزارش کنار از یه تایمی هم بیشتر دستت نگیر