2777
2789
عنوان

به هرچی فکر میکنم اتفاق میوفته!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 32 پست

فک کن من الان کنار یه پسر جیگر دراز کشیدم دارم لاو میترکونم حلالت نمیکنم اگه جا من خودتو تصور کرده باشی 😑🤣

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من يه مدت حس ميكردم در ميزنن ميرفتم درو باز ميكردم ميديدم فلان فاميلمون داره از سر كوچه مياد سمت خونمون

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁
انشاالله عزیزدلم امیدوارم همین امسال خبر خوش دختر دار شدن بهت برسه😍😍😍

انشالله😊🙏

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
واسه منم پیش میاد معمولا ی شب بوی مرگ حس میکردم،خیلی نگران بودم،صبح مشخص شد همسایه روبرویمون ی پیرز ...

منم اونجوریم 

ی چیزاومد مغزم میترسیم

﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤

من هر وقت مهمون بیاد خونمون یهویی میاد ولی قبلش حسم خبر میده که یکی داره میاد خونه رو تمیز میکنم ...

یا خونه مامانم موش رفته بود تو کمد دیواری گفتن چند روزه صدای موش میاد تله گذاشته بودن منم رفته بودم خونخ مامانم ، نشسته بودیم گفتم یه موشه سفیده بعد شب موشه تو چسب گیر کرد از صدای جیغش فهمیدیم .‌‌

بعد رفتن دیدن یه موشه سفیده همه برگشتن منو نگا کردن خودمم باور نمیکردم 

بعد چند روز رفتم خونه مامانم گفتم حس میکنم امروز مهمون میاد بعد ظهر عمم اینا اومدن 🤣🤣🤣🤣🤣

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
واسه منم پیش میاد معمولا ی شب بوی مرگ حس میکردم،خیلی نگران بودم،صبح مشخص شد همسایه روبرویمون ی پیرز ...

😯

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

ینی واقعا بخاطر چیه ک ینجوریه 

فکرم مشغوله دور وریام ینجوری نیسن

ی اخلاق دیگم دارم ب طرف ک نگا میکنم حرفم نزنه میفهمم اخلاقشو 

ی بار ب معلممون گفم اخلاقاشو گف تو منو میشناسی کسی بت گفه ینارو باور نمیکرد

﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤