2777
2789

دوستان از قانون جذب چیزی گرفتین؟ چطور؟ میشه توضیح بدین؟

تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوم‌میرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
قانون جذب رو نمی دونم با با دوره ی ۲۸ روز شکر گذاری صوتی فرزان بهنام هم خودم خیلی نتیجه گرفتم و هم د ...

همونی که مثلا چیزی که دوستش داری بهش برسی رو تصور میکنی بهش رسیدی و شکر میکنی از داشتنش؟

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونی که مثلا چیزی که دوستش داری بهش برسی رو تصور میکنی بهش رسیدی و شکر میکنی از داشتنش؟

ببین حتما ویس هاش رو گوش کن‌ . خیلی جاها یه رده هایی برات باز میشه که اصلا خودت می مونی

قانون جذب رو نمی دونم با با دوره ی ۲۸ روز شکر گذاری صوتی فرزان بهنام هم خودم خیلی نتیجه گرفتم و هم د ...

از کجا پیداش کنیم

لطفا دعام کنید برسم به عشق دلم من خیلی دوسش دارم 🥺
ببین حتما ویس هاش رو گوش کن‌ . خیلی جاها یه رده هایی برات باز میشه که اصلا خودت می مونی

کجا بگیرم ویساشو؟

تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوم‌میرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
از کجا پیداش کنیم

تو گوگل سرچ کن دوره شکر گذاری با صدای فرزان بهنام ۲۸ تا ویس هست که هر روز باید یکیش رو گوش کنی و بهش عمل کنی همون روز به هر کی معرفی کردم واقعا نتیجه اش رو دیده