2777
2789
عنوان

کیا زندگی شون این مدلیه 💜

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اینطوری

نه 😁

ولی امتحان کردم 

میشه 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
آفرین خیلی خوبه کاش ی ذره بگی چ میکنی

ببین من تو گوشیم هم تو تقویم و هم توی نت,برنامه کارهای هفتگی و روزانه ام کاملا مشخصه,و برنامه ماهانم,هرچی هم کار اضافه میشه اون تو اضافه میکنم

حتی برای گردگیری خونه و کارای ریز خونم هم الارم گذاشتم رو گوشی و کارامو تو هفته توزیع میکنم🌹

علاوه بر اون برا اشپزی هم برنامه ریزی دارم و با توجه به برنامه ریزیم حتی خرید فروشگاهی و تره باری رو انجام میدم,سعی میکنم هدر رفت زمانی ام رو کاهش بدم🌹

مثلن از ۷ پا میشه چیکار میکنه

هیچ کار خاصی نداره هرروز حیاط میشوره..قران میخونه..تلوزیون میبینن...ساعت ۱۰ اینا تازه میره سر ناهار...ولی بیدار میشینه ...منم ک اونجا بودم چون میدونست میخوابم هیچیم نمیگفت ولی دیر تر از ۸ بیدار میشدم میگفت ظهر شد دیگه...از اون قدیمیای اخرش هستن...شوهرم از،وقتی عروسی کردیم راحت شده خودشم از اون شرایط..همشم بهم میگه بسکه میخوابی ب کارات نمیرسی..

ماشالله لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم..
آفرین خیلی خوبه کاش ی ذره بگی چ میکنی

شب ها سعی میکنم کارای عقب موندمو انجام بدم,مثل همین الان,صبح قبل از سرکار رفتن ناهار و شامم رو بار میذارم که وقتی میام خونه به بقیه کارام برسم🙋

رشتتون چیه چن سالتونه 

عزیزم ۳۰ سالمه. ارشد مهندسی خوندنم. میدونی بیشتر نمیزارم خونم کثیف بشه. آشپزی میکنم.عصرا بیشتر برا قدم زدن میرم. درس خوندنم زمانای خاب بچم یا وقتی دارم بهش غذا میدم.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
چرا همون جوری نموندی

چون به شدت خسته میشدم روی خلق و خوم اثر میذاشت

و تمرکزم برای کارای مهم کم میشد

مثلا مهم ترین کارم بچه داریه درحال حاضر، اگر بخوام اونجوری کنم حوصله ای برای تحمل غر زدنای نی نی و شب بیداریاش نمیمونه 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺