2777
2789
عنوان

صدا دادن فک

711 بازدید | 7 پست

تاحالا شده فکتون موقع تکون خوردن صدا بده؟ یه صدایی مثلا انگار درست جا نیوفتاده فک! من حدود یه ساله اینطور هستم امروزم خستگی فک داشتم همش! چیزی که تو اینترنت متوجه شدم انگار یه بیماری به اسم “اختلالات مفصلی فکی گیجگاهی” هست. کلییی نگرانم کرده!!! چیزی از این بیماری شنیدین؟ خطرناک که نیست؟!

من کنار گوشم ی چیز گرد دراومد رفتم دکتر گف آرتروز فک داری دهنمو خیلی نمیتونم. باز کنم یا باز میکنم تک تک صدا میده

من از نسل عروس های ماسک زده ام از همان هایی ک حسرت عروسی شلوغ و بی واهمه ب دلشان مانده... 😊

مشکلی نیست. منم چند سال پیش داشتم و دکتر رفتم. گفت مفصلهاشل میشه و با یه ورزشایی درست میشه. صو لاغری و ضعف مفصلها هم دلیلشه که مواقعی که عصبی میشی هم تشدید میشه. 

گفت اگه خوب نشد یه عمل کوچیک داره چون برای من قشنگ جدا میشد و خودم مینداختمش جا   

دیگه چاق شدم خودش درست شد . ورزششم ندادم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم شاید دندون قروچه دارید بهتر هست که معاینه شید و اگر لازمه نایت گارد بگیرید، من متاسفانه این مشکل و دارم و از نوع شدیدش هم هست تا اولش هست به خودت برس که بعد مشکل ساز نشه مثل من، اگر عصبی هستی یا استرس داری سعی کن کنترل کنی و اگر لازمه دارو درمانی داشته باشی  

گلم شاید دندون قروچه دارید بهتر هست که معاینه شید و اگر لازمه نایت گارد بگیرید، من متاسفانه این مشکل ...

عزیزم درمورد دندون فروشه یه توضیح ریز میدی؟

اره استرسی هستم خیلی زیاد...امیدوارم دردسرساز نشه این برام

عزیزم درمورد دندون فروشه یه توضیح ریز میدی؟ اره استرسی هستم خیلی زیاد...امیدوارم دردسرساز نشه ...

عزیزم دندون قروچه یعنی اینکه ناخواسته دندونای فک بالا و پایین و محکم به هم فشار بدی، گاهی این حالت ناشی از استرس و فشار عصبی هست مثلا بعضی از ادما وقتی عصبی میشن محکم دندوناشونو به هم فشار میدن و عضلات فکشون منقیض میشه گاهی هم ناخواسته تو خواب این حالت پیش میاد یعنی بدون اینکه ارده ای روی حرکت فکت داشته باشی فک بالا و پایینتو محکم به هم فشار میدی این حالت و دندون پزشکی که حرفه ای باشه از روی دندونات میتونه متوجه شه چون دندونا انگار سابیده میشن، بعد واسه جلوگیری از این مشکل قالب میزنن نایت گارد میدن که شبا موقع خواب میذاری توی دهنت و میخوابی که فکت به هم نخوره و از دندون قروچه جلوگیری میکنه 

سعی کن به حرکات فک و صورتت مسلط شی، مثلا ببین وقتی عصبی هستی فکتو به هم فشار میدی یا نه اگر اره این عادتو ترک کن، توی یوتیوب اصطلاح TMJ یا رو سرچ کن ماساژ و حرکتایی اصلاحی واست میاره شاید به کنترل علامتات و دردت کمک کنه، حتماااا از دمنوشای ارامبخش قبل خواب استفاده کن مثل گل گاوزبون، استخدوس، بابونه و ....