2777
2789
عنوان

مامانا یا کسایی که در مورد ارتباط با بچه ها تجربه دارن لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 22 پست

ببینید من پسرم نزدیک یکسالشه

هنوز درک درستی نداره

اما مثلا میریم خونه مادرشوهرم، میگه فلانی این کیک رو ببر مامانت بده بخوری

یا واست غذا گذاشتم ریختم تو ظرف ببری

قصدش بدی نیستا

نوه اولشه 

نمیدونم این حرف هارو که میزنن بده یا خوب

باعث توقع بچه میشه در اینده یا نه

یا مثلا میگه بعدا بزرگ شدی میری با عمو مغازه تخم مرغ شانسی میخری

بنظرتون باید بگم که نگه

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز خاصی نیست سخت نگیر 

پس چطوری باید یادش بدم؟

یکم تجربتونو در اختیارم بزارید

واقعا فکرم مشغوله

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
ینی وقتی بچه به زبون اورد باید تذکر داد؟

بله یه راهشم اینه به افراد نزدیک بگین کمتر براش هدیه بیارن خیلی ساده بگین عادتش ندن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بله یه راهشم اینه به افراد نزدیک بگین کمتر براش هدیه بیارن خیلی ساده بگین عادتش ندن

اهان متوجه شدم

ببینید من پسرم نزدیک یکسالشه هنوز درک درستی نداره اما مثلا میریم خونه مادرشوهرم، میگه فلانی این کی ...

حتما بهشون بگو عادتش ندن بچه واقعا پرتوقع میشه و مهمتر از اون چون همیشه یه چیزایی بدون خاستن خودش بهش میدن دیگه براش عادی میشه و لذت نمیبره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

مننون از نظرات همگی