2777
2789

سلام

نمیدونم تجربشو دارید یا نه

گاهی وارد بعضی خونه های اقوام میشیم که بچه دارن، بچه صاحبخونه منتظره کادو یا خوراکی چیزی براش ببریم، یا گاهی بچه ها میپرسن خاله چی واسمون آوردی؟

من دوست ندارم بچم اینجوری بار بیاد که منتظر باشه کسی چیزی بهش بده، بنظرتون چطوری میتونم این کارو بکنم؟ اصلا شدنیه؟

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

والا من که چنین چیزی ندیدم.حتما رسم بوده چند بار دادن بچه ها عادت کردن

وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم  حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من هیچوقت از کسی چیزی نمیخواد. منم خیلی بدم میاد از این اخلاق. فکر کنم به ذات بچه است. چون من چیزی یادش ندادم در این مورد. از اول اینجوری بود. احتمالا اونا چند دفعه این کارو کردن بچه عادت کرده.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

احتمالا اطرافیان عادتشون دادن یه تذکر برای بچه کافیه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خوب عزیزم اونا بچه هاشون رو عادت دادن من بچه هام اصلا عادت ندارن که کسی چیزی براشون بخره 

چطوری عادتشون دادید؟

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

نمی‌دونم والا

پسر من اینجوری نیس. امسال تولدش فقط برادر زاده هام اومدن خونمون کادو تولد هم گفتم نیارید واسش توی این کرونا. اونام چیزی نیوردن.  پسرم یه کلمه هم نگفت کو کادو تولدم. خودمم فقط یه کتاب دادم بهش

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
احتمالا اطرافیان عادتشون دادن یه تذکر برای بچه کافیه

ینی وقتی بچه به زبون اورد باید تذکر داد؟

نمی‌دونم والا پسر من اینجوری نیس. امسال تولدش فقط برادر زاده هام اومدن خونمون کادو تولد هم گفتم نیا ...

چه پسر معقولی دارید

خدا حفظش کنه

منم اینجور بچه ای دوست دارم

اصلا نگفتم فلانی برات چی میاره  یا اگر هم گفتن دعواشون کردم  به جز خودم و باباشون به کسی ...

اهان 

مثلا مادریزرگ یا پدربزرگ بچتون نمیگه فلانی چی میخوای واست بخرم؟

مامانم حرف شمارو میزنه

میگه نزار کسی چیزی دستش بده که عادت کنه

حتی بیسکوییت حتی هدیه

هیچی ندن بهش

اما میگم نمیشه که

طرف کادو اورده دلش میخواد به بچه بده

اخه نمیشه همرو ارشاد کنم که

چه پسر معقولی دارید خدا حفظش کنه منم اینجور بچه ای دوست دارم

ممنون عزیزم سلامت باشید 

انشاالله همونیکه دوست دارید خدا بهتون میده 🙏🙏

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
چند بار تذکر بدی یا نگی مثلا داییت برات فلان‌چی میخره بچه یاد نمیگیره 

اهان متوجه شدم