2777
2789
عنوان

لاغری بعد از زایمان

48 بازدید | 3 پست

سلام دوستان شبتون بخیر من بعد زایمان خیلی لاغر شدم قبلش ورزشکار بودم چند سال خیلی هیکلم خکب بود ولی الان ۶ ماه از زایمانم میگذره ولی هر کاری میکنم یکم تپل نمیشم ۲۵ کیلو لاغر کردم شما راه حلی ندارین؟راستی اینم بگم که بخاطر دخترم که الرژی به لبنیات و پروتئین گاوی داره خیلی چیزارو نمیتونم مصرف کنم شتید بخاطر همین باشه

سلام، عزیزم، بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا کمبودای  بدنت جبران بشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دخار منم حساسیت داشت ..ولی طعم شیرم عوض شد لا رژیم ک کم شد و دیگ نخورد..😑😑😑ممکنه بخاطر رژیمت باشه ...

جدی؟شماهم مثل مثل من خیلی رعایت کردین؟اخه من از اولش که حدس زدم اینجوری باشه رعایت کردم بخاطر همین فک کنم طعم دیگه دی رو بلد نیس