2777
2789

بنظرتون واقعیه یافقط یه چیزالکیه خودمم زیادتاپیک زدم ولی اعتقادندارم 

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بس همه ناامیدیم وبه خدا توکل نداریم انگار منتظر اینیم یکی بمون خبر خوب بده به جای اینکه باور کنیم اگه با خدا باشی هرچی میشه خیره پس نگرانی نمیخوادواسه همینه اینقدر فال وحس شیشم اینا زیاد شده به نظرم

اَه حال آدمو بهم میزنن یه تاپیک درست حسابی نیست بخونیم همش حس ششم، مسخره ها شورشو درآوردن دیگه یعنی اون آدم خداست که میدونه من چه اتفاقایی برام میفته با اینکه نه منو دیده نه اسممو میدونه خیلی مسخره است

همه چی شده حس ششم وخیانت تواین سایت بخدا دل ادم میگیره این حس ششم شورشو دراورده دیگه شده مسخره بازی 

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
از بس همه ناامیدیم وبه خدا توکل نداریم انگار منتظر اینیم یکی بمون خبر خوب بده به جای اینکه باور کنیم ...

مگ میشه به خدا توکل نداشت ..ببین گاهی آدم به درد داره ک تو دل خودشه می‌دونه بعضی چیزا خوب نیست رفتن به سمتش اما عقلش تصمیم نمیگیره و به حالت ما ارامیه ک باعث میشه بپرسه