najila70 مدیر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 1732 عنوان خانوما کی امپول سینال اف زده و باردار شده | مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 27 پست لطفا اگه تجربه دارید کمک کنید 😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔 1399/06/19 | 21:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
najila70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 1732 تخمک فریز کردم ینی جنین فریز کردم ولی سه بار انتقالم منفی بود ای بابا چرا پس 😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
najila70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 1732 شوهرم ضعیف بود اها... ان شاا.. حل شده مشکلتون؟ 😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
زیباوحشی67 عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 4061 اها... ان شاا.. حل شده مشکلتون؟ متاسفانه سه بار انتقال جنین انجام دادام ای وی اف کردم ولی نگرفت
najila70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 1732 متاسفانه سه بار انتقال جنین انجام دادام ای وی اف کردم ولی نگرفت چطور ممکنه 😳😳وای من فکر میکردم هرکی دیگه ای دی اف کنه تمومه بچه دار میشه ..مشکلت چیه عزیزم 😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
najila70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 1732 متاسفانه سه بار انتقال جنین انجام دادام ای وی اف کردم ولی نگرفت اخه اگه به شوهرت بود که ضعیف بود که اونا جنیین هارو تقویت میکنن میزارن..خودت تنبلی تخمدان نداری؟ 😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
najila70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 1732 شوهرم ضعیف بود اخه اونا برا همین که اسپرم و تقویت کنن دیگه این کارو میکنن چرا نگرف الان چه درمانی میکنی 😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
زیباوحشی67 عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 4061 چطور ممکنه 😳😳 وای من فکر میکردم هرکی دیگه ای دی اف کنه تمومه بچه دار میشه .. مشکلت چیه عزیزم فعلا که میگن خونم لخته میشه
زیباوحشی67 عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 4061 اخه اگه به شوهرت بود که ضعیف بود که اونا جنیین هارو تقویت میکنن میزارن.. خودت تنبلی تخمدان نداری؟ خودم تنبلی تخمدان داشتم خوب شدم دوباره تنبل شدم
زیباوحشی67 عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 4061 اخه اونا برا همین که اسپرم و تقویت کنن دیگه این کارو میکنن چرا نگرف الان چه درمانی میکنی فعلا هیچ درمانی ندارم تا جواب آزمایشاتم بیاد ببینم باید چیکار کنم
najila70 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 1732 فعلا هیچ درمانی ندارم تا جواب آزمایشاتم بیاد ببینم باید چیکار کنم ان شاا.. زودی مامان میشی عزیزم 🙏🤲 😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
نونوش66 عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 9658 از این خودکاری ها بود منو گفته رو ۱۲ تنظیم کن دوروز بزن عزیزم شما باردار شدی با سینال اف و لترورول?
میخک،چشمبراه عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 10080 من خوردم دارو گیاهی اما نشد تاثیری رو تنبلی تخمدانم نداش این حلوای گیاهی از پیج ترش شیرین مامانی توی اینستا رو هم امتحان کنین ضرر نداره. منم تازه توی همین سایت باهاش آشنا شدم ⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش