2777
2789
عنوان

پیش قدم شدن در رابطه

1131 بازدید | 22 پست

سلام خانمهای گل 

خسته شدم همش برای رابطه باید من باید پیش قدم بشم😣😣

همسرم احساس میکنم خیلی دوست داره ولی اصلا چیزی نمیگه تا طرفش نرم اونم اصلا

اگه چند وقتی بهش کار نداشته باشم میره دنبال فیلم های غیر اخلاقی 

دیگه خسته شدم فکر میکنم خورد شدم 

وقتی مبینم فیلم دیده ازش سردمیشم

اگر تجربه ای دارین به منم بگید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد منم هست همه چیش خوبه هااا اخلاق کمک پول میده دست و دلباز تفریح میبره حرفمو گوش میده فقط سرررده سررررد یعنی من نرم ماه ب ماه رابطع نداریم

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
باهاش صحبت کن شوهر من نمی زاره کار به درخواست از طرف من برسه بعد همیشششششششه شاکیه چرا تو پیش قد ...

خوشبحالت قدر بدون سردی خیلی بده نکشیدی😭😭😭

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
خوشبحالت قدر بدون سردی خیلی بده نکشیدی😭😭😭

ببین قصه من و شما یه چیز تو بین بد و بدتره

واسه من بده

داسه شما بدتره

وگرنه جفتش هم عذاب اوره

من دیگه هیچ لذتی ازرابطع نمی برم دیگه

شدیم سوپ خفاش نخورده و دهن سوخته😖

اصلا کسی که طبعش سرده واقعا نمیخاد هر چی بهش بگی بدتره😐

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

عزیزم اولین کاری که میکنی اینه برو باهاش بدون هیچ خجالت و رودروایسی صحبت کن شاید ی چیزی تو رابطه اذیتش میکنه یا شاید یه خواسته ای ازت داره که روش نمیشه بگه یا فکر میکنه اگه بهت بگه تو قبول نمیکنی در هر صورت رک و راست بهش بگو تو رابطه چی میخواد

رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑