2777
2789

دو روزه ترشح دارم ببخشید اینو میگم رنگش مث کرم مرطوب کننده ولی یکم رقیقتره الان امروز لبهایی بیرون واژنم میسوزه چیکار کنم دستشویی میرم اب میخوره سوزشش بیشتر میشه کمکم کنید😢😭😭

دکتر

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دسشویی میای اصلا دستمال نکش روی پوستت. با سشوار خشک کن. عفونت سطحی گرفتی احتمالا. روزی دوبار هم ب ...

منم احساس میکنم از دستمال کاغذی بوده چون محکم کشیدم ولی میترسم عفونتم باشه ولی رنگش زرد نیست بو هم نداره 

منم احساس میکنم از دستمال کاغذی بوده چون محکم کشیدم ولی میترسم عفونتم باشه ولی رنگش زرد نیست بو هم ن ...

عفونت اینطوری که میگی نیست. همین کاری که گفتمو بکن یه روزه خوب میشی. سشوار معجزه میکنه. یک دقیقه کامل باد گرم ملایم بگیر به خودت

عفونت اینطوری که میگی نیست. همین کاری که گفتمو بکن یه روزه خوب میشی. سشوار معجزه میکنه. یک دقیقه کام ...

مررررسی عزیزدلم چشم دیگه با دستمال خشک نمیکنم با سشوار ببینم بهتر میشم 😙😘

مررررسی عزیزدلم چشم دیگه با دستمال خشک نمیکنم با سشوار ببینم بهتر میشم 😙😘

حتما خوب میشی . کلا دستمال و ژل بهداشتی استفاده نکن اینا همه شیمیایی هستن. صابون یاشامپو بچه با سشوار. هیچ وقت دیگه عفونت و ناراحتی نمیگیری

حتما خوب میشی . کلا دستمال و ژل بهداشتی استفاده نکن اینا همه شیمیایی هستن. صابون یاشامپو بچه با سشوا ...

دکترم داده ژل بهداشتی زیاد استفاده نمیکنم ولی احساس میکنم از اونم بوده پوستمو نازک کرده