2777
2789

خانوما تو رو خدا جوابمو بدین هزینه یه دونه بلوز ارسال کنم به همدان پست چقدر اول پولش میگیرن یا  اونجا الان می خوام سفارش انجام بدم هزینه پست از من میگیرن یا اونجا موقعه تحویل آخه می خوام شماره کارت بدم هزینه پستم بگم بریزه یانه 

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

پست معمولي ١٥تا ٢٠

پيشتاز ٢٥تا ٣٠

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پست پیشتاز وزن میکنن اگه پست معمولی شاید پونزده تا بیست بعد مقصد و مبدا کیه

میشه برا این تاپیکم گزارش بزنید لطفااااا         

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2824583/اوناییکه-هیچ-علاقه-%d�-به-همسرشون-ندارن-بیان

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
باید هزینه پست رو اون بده.واسه  پرداخت  درب منزل با اداره پست قرارداد میبندن

یعنی الان فردا ببرم اداره پست از من پول نمی خواد که بگم از اونطرف بگیر قبول میکنه من فقط الان بگم که پول هودی بریزه 45تومان آخه تاحالا شهرستان نفرستادم خودمون بردیم تهران

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد
باید بهش بگی ببینم هزینه پستو میده ببینم معاملات چجور بوده... 

من الان می خوام شماره کارتم بفرستم که پول لباس واریز کنه نمی دونم بگم پول پست واریز کنه یا نگه دار خودش بده

هزینه پست تو محل خودش میگیرن ازش 

پست معمولي ١٥تا ٢٠ پيشتاز ٢٥تا ٣٠

خب باید من بدم یا اون اگه قرار من بدم بهش بگم بریزه تو کارتم

خب باید من بدم یا اون اگه قرار من بدم بهش بگم بریزه تو کارتم

ميتونين شما پرداخت كنين و ميتونين بگين گيرنده پرداخت كنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من الان می خوام شماره کارتم بفرستم که پول لباس واریز کنه نمی دونم بگم پول پست واریز کنه یا نگه دار خ ...

باید بتوافق برسید ببینم هزینه پستی کی بده... اگر خریدار بخاد بده کل هزینه بلوزو پستی رو بگید بندازه روکارت براتون. 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).