2777
2789
عنوان

من بلد نیستم عاشق کسی باشم که

255 بازدید | 19 پست

من بلد نیستم عاشق کسی باشم که اولویتش نیستم؛ بلد نیستم چشم به گوشی بدوزم و دلشوره بگیرم.

اسمش را بگذارید خودخواهی...

ولی من این خودخواهی را به اداهای عاشقانه‌ای که هیچ احساسی پشت سرش نیست ترجیح می‌دهم!

من برای خودم گل میخرم؛ چای دم می‌کنم؛ میز شام می‌چینم؛ اما منتظر کسی نمی‌مانم؛ نه این‌که خسته شده باشم اما وقتی دلم برای کسی تنگ شود که دلتنگی‌اش را باور نمی‌کنم؛ فکر می‌کنم که دارم به خودم خیانت می‌کنم.. تا خودت را دوست نداشته باشی؛ کسی باور نمی‌کند که هستی و بودنت با نبودنت فرق می‌کند

#نیلوفر_لاری_پور

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش

هممون دوست داریم اینجوری باشیم 

ولی اغلب یک جایی پامون می لغزه و ...می شود همه آنچه نباید😢

دین من انسانیت نیست                                             در دنیایی که انسان ها آدم می کشند!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هممون دوست داریم اینجوری باشیم  ولی اغلب یک جایی پامون می لغزه و ...می شود همه آنچه نباید😢

آی گفتییی😭

البته من تو تایم کوتاهی باز ب عقیده قبلیم برمیگردم😂😂

اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄
هممون دوست داریم اینجوری باشیم  ولی اغلب یک جایی پامون می لغزه و ...می شود همه آنچه نباید😢

من خیلی میترسم ی روز مجبور بشم بخاطر ترس از تنهایی بخوام با کسی باشم  برام ارزش قائل نباشه

امیدوارم که بهترین اتفاقا بیفته و حداقل اگر روزی تصمیم گرفتم همدم داشته باشم کسی رو انتخاب کنم که با درک و شعور باشه که اونم سخت پیدا میشه

من خیلی میترسم ی روز مجبور بشم بخاطر ترس از تنهایی بخوام با کسی باشم  برام ارزش قائل نباشه امی ...

آمین😊

دین من انسانیت نیست                                             در دنیایی که انسان ها آدم می کشند!  
آی گفتییی😭 البته من تو تایم کوتاهی باز ب عقیده قبلیم برمیگردم😂😂

منم تمام عمرم اینجوری زندگی کردم ولی در یک تنگنای بسیار سخت زندگی و بعد از مرگ والدینم دچار چنین اشتباهی شدم و تاوان سختی هم دادم😢

منم تمام عمرم اینجوری زندگی کردم ولی در یک تنگنای بسیار سخت زندگی و بعد از مرگ والدینم دچار چنین اشت ...

عزیزم❤

الان چطور؟ راضی هستی؟

عزیزم❤ الان چطور؟ راضی هستی؟

ازدواج نکردیم که...یه تعداد سوءتفاهم بی اساس باعث شد که ازدواج نکنیم..زن گرفت و  الان با یه بچه اظهار پشیمونی میننه، منم که کلا به خودم لعنت میفرستم دل بستم به چنین آدم بی شعوری..

ازدواج نکردیم که...یه تعداد سوءتفاهم بی اساس باعث شد که ازدواج نکنیم..زن گرفت و  الان با یه بچه ...

امیدوارم خدا ی همدم عالی نصیبتون کنه

ازدواج نکردیم که...یه تعداد سوءتفاهم بی اساس باعث شد که ازدواج نکنیم..زن گرفت و  الان با یه بچه ...

چقدر تلخ😔

انشالله دلت آروم بگیره عزیزم❤