2777
2789
عنوان

سزارین بیایین لطفا

124 بازدید | 13 پست

سلام به نظرتون بعد کشیدن بخیه ها هم امکان عفونت جا بخیه هست یا نه باز هم مراقبت میخواد مثل زیاد نشینی یا عرق نکنه خشک باشه بشوری سشوار کنی یا تمومه کسی رو دیدین بعد از کشیدن بخیه ها عفونت کنه ممنون میشم بگین من دفعه قبل سز شدم عفونت کرد چند بار باز کردن زخم و دوماه بیمارستان بودم الان بخیه هامو کشیدم ولی هنوز میترسم و استرس دارم 

چرا من از زایمان میترسم چ سزارین چ طبیعی😭😭😭

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤

من سزارین بودم و بخیه جذبی انشالله بعدی هم جذبی بزنن واسه همین چیزا از بخیه کشیدنی میترسم.انشالله برات مشکلی پیش نیاد عزیزم از دکترت موقع کشیدن نپرسیدی؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چ بد والا 

مال من جڋبی بودش بعدشم ک خوب شدم دیگ مثل قبل مراقب نکردم مثل سشوار .... فقط دکترم میگفت تا چندسال اول اصلا وسایل سنگین ور ندارم کلا خانوما یا سزارینی ها نباید فشار بیاد بهشون

والا هر کدومش درد و عوارض خودشو داره البته واسه من طبیعی هم وحشتناک بود سه روز درد کشیدم نشد آخر اورژانسی سز شدم بعضی ها تو دوساعت زایمان میکنن ولی من تو سه روز هم نشد و دردش یه چیزی فراتر از تحمل بود سز هم که عفونت واینا الآنم که استرس دارم همش عفونت نکنه کمر درد هم گرفتم دهنم سرویس شده 

منم میترسیدم درکت میکنم ولی میگزره با سختیاش چشم رو هم بزاری دوره زایمانت تموم میشه و حالت خوب میشه باز دئباره هوس بچه دوم میکنی😂

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من سزارین بودم و بخیه جذبی انشالله بعدی هم جذبی بزنن واسه همین چیزا از بخیه کشیدنی میترسم.انشالله بر ...

پرسیدم گفت رعایت کن حالا ولی می‌خوام بدونم کسی بوده بعد کشیدن بخیه هم عفونت کنه یانهخوب شده دیگه 

من سزارین بودم و بخیه جذبی انشالله بعدی هم جذبی بزنن واسه همین چیزا از بخیه کشیدنی میترسم.انشالله بر ...

واقعا جذبی خیلی خوبه ایشالا واس بعدیم جذبی میزنن برات 

من دخترخالم سزارین شده بود رفته بود بخیه ااشو ک بکشه پرستاره نفهمیده بوده ازری سر دیگ گره خورده ی دفعه ک کشیده بیجاره از درد حالش خراب شده

پرسیدم گفت رعایت کن حالا ولی می‌خوام بدونم کسی بوده بعد کشیدن بخیه هم عفونت کنه یانهخوب شده دیگه&nbs ...

من م دوروبرم ندیدم انشالله نمیشه

واقعا جذبی خیلی خوبه ایشالا واس بعدیم جذبی میزنن برات  من دخترخالم سزارین شده بود رفته بود بخی ...

آخ آخ 

بستگی به بیمارستان داره که بزنن یا نه امیدوارم بعدیم جذبی باشه

منم خصوصی بودم ولی جذبی نزد موقعه کشیدن اذیت نشدم از بعدش میترسم حالا 

عه چ بد شانسی تو کدوم ببمارستان بودی

من خدای دکترمم خیلی خوب دلسوز بودش خدا خیرش بده سر ابن پسرمم اون میخواد عمل کنه

عه چ بد شانسی تو کدوم ببمارستان بودی من خدای دکترمم خیلی خوب دلسوز بودش خدا خیرش بده سر ابن پسرمم ا ...

دکتر مهاجری البته اولش پیش تیمور زاده بودم که موقعه عملم رفت آمریکا اینم کارش خوب بود