2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم شوهرم هنوز برنگشته دیشبم گفت وقتی بیرونم هی فرتفرت زنگ میزنی😥 کاریش ندارم دیگه اونم عین خیالش ...

شوهر من خیلی ازش خیانت تلفنی دیدم .اما به مدته قسم خورده ک این رفتار بزاره کنار و هرروز بهم ابراز علاقه می‌کنه اما دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم چون قابل اعتماد نیست ازش جدا نمیشم فقط یه بچه میخام ک تنها نباشم و دیگه رفتار شوهرم برام مهم نیس

شوهر من خیلی ازش خیانت تلفنی دیدم .اما به مدته قسم خورده ک این رفتار بزاره کنار و هرروز بهم ابراز عل ...

خدا کمکمون کنه...خیلی بده نمیدونم چرا نمیتونن درکمون کنن

شوهر من ابراز علاقه که کلا بلد نیس

تازه سیگار و مواد و قرص هم ازش دیدم

خیلی مشکل داریم ولی من همش کوتاه میام...چاره ای ندارم

بخاطر بچه هام باید سرپا باشم

خیلیم دوس داره برم سرکار کمک خرج داشته باشه

خیلی سرد شدم ازش😓

⚘خدایا شکرت❣
خدا کمکمون کنه...خیلی بده نمیدونم چرا نمیتونن درکمون کنن شوهر من ابراز علاقه که کلا بلد نیس تازه س ...

فقط ب بچه هات فکر کن .همچین شوهرایی آخر به روزی سرشون ب سنگ میخوره .من خیلی سختی کشیدم چ مجرد چ متاهل بودم الان احساس میکنم اگه خدا بهم بچه بده همه اون سختی ها فراموش میکنم و خدا دنیا بهم داده و هیچکس دیگه برام مهم نیس

فقط ب بچه هات فکر کن .همچین شوهرایی آخر به روزی سرشون ب سنگ میخوره .من خیلی سختی کشیدم چ مجرد چ متاه ...

توروخدا اون بچه رو بدبخت نکن بچه دارنشو گناه داره اون بچه ‌بچه فقط‌مادر مبخواد؟؟بچه هم‌مادرمبخواد هم‌پدر ببینه پدرش بی احساسه اسیب میبینه دیدم ک میگم