2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته 😔😔😔

300 بازدید | 17 پست

خیلی خستم دلم میخواد بمیرم تو هیچی شانس نیاوردم ....دوتا بچه 4ساله و 3ماهه فوق العاده بدغذا دارم ک بشدت اعصاب و روانمو بهم میریزن ناشکری نمیکنم خدارم هزاربار شاکرم ک بچه هام سالمن ولی گاها میگم چه اشتباهی بود بچه دوم اوردن ....یه خانواده بی احساس هم دارم ک ماه ب ماه یادم نمیفتن مادرم یه ماهم نبینیمش نمیگه یسر بیاین یا یه زنگ نمیزنه بااینکه دوتا کوچه فاصله داریم نمیگه دوتا بچت مردن زندن یه خواهر 16ساله هم دارم تو خونه ک هروقت برم خونه مامانم با پسرم دعوا میکنه میگیرتش ب باد کتک از ترس اون دیگه نمیرم .یه خواهر بی احساس تراز اونم دارم ک از مهمون متنفرن یکی بره خونشون شوهرش پیش مهمونا دعوا را میندازه ظرفو ب ظرف میکوبه صب نمیکنه مهمون بره بعد😐 وقت نمیکنم بخونه زندگیمم برسم یکیشون نمیاد یساعته پیش بچه ها باشه یا کمک حالم بشه گاها واقعا کم میارم 😔 دلم یه هوای خوب کنار دریا و تنهایی و آرامش دریایی میخواد.....

عزیزم ازکسی توقع نکن متاسفانه خیلی بقول بزرگا دوره زمانه بدیه،اگه وضعیت مالی خوبی داری پرستاربگیرکمکت کنه،یا یکی کارخونتو بکنه هفته دو سه بار بیاد کافیه شما فقطربه بچها برسی این افسردگی بعد زایمانم هس ایشالا خدا کمکت کنه این روزا هم میگذره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق مثل خودتم البته با یه بچه و هشت سال پیش

خانوادمم کپ خانواده ی شما 

البته فقط واسه من قیافه میگیرن 

ولی واسه بقیه فرش قرمز پهن میکنن😞

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

عزیز دلم واقعا سخته ولی شما مادری باید قوی باشی این روزا خیلی زود میگذره و بچه هات بزرگ میشن به اون روزا فکر کن که دوتاشون باهم بزرگ شدن و شماهم فقط به خودت میرسی

آهنگ بنداز باهم برقصید بپرید بالا پایین با بچه هات بازی کن کتاب داستان بگیر باهم بخونید وقتی ببینن مامانشون انقد شاده کلی آروم میشن 

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....

مامان من از مال تو هم بدتره اصلامادوتا خواهریم هیچ موقع خونش نمیزاره الان ۸ ساله خونش نرفتم ۱۱ ساله ازدواج کردم فقط خودش میاد خونمون ۲ ماه ۳ماه میمونه میره یکبار نمیگه شماهام بیان وضع مالیشم توپ توپها

عزیزم ازکسی توقع نکن متاسفانه خیلی بقول بزرگا دوره زمانه بدیه،اگه وضعیت مالی خوبی داری پرستاربگیرکمک ...

خب خانوادمم انتظار دارم هیچوقت فکرشو نمیکردم تو همچین روزایی تنهام بذارن ....نه شوهرم پرستار اینارو قبول نداره یه اشغال به زور میبره دم در همش انتظار داره خودم تنهایی خونه رو بچرخونم

دقیق مثل خودتم البته با یه بچه و هشت سال پیش خانوادمم کپ خانواده ی شما  البته فقط واسه من قیا ...

نه مادرمن کلا واسه هممون بی احساسه ...خواهر بزرگم یماه مریض بود مادرشوهرش ازش پرستاری میکردی مادرم عیادتش هم نرف بخدا

درکت میکنم عزیزم.منم ی بچه ۸ ماهه دارم و تنهام.واقعا کم میارم.ولی خب این روزا هم میگذره.ان شالله خدا بهت نیرو و قدرت بده تا از پس همه کارهات بر بیایی

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
خب خانوادمم انتظار دارم هیچوقت فکرشو نمیکردم تو همچین روزایی تنهام بذارن ....نه شوهرم پرستار اینارو ...

یکی بیار خونه واست تمیز کنه بگو دوتان نمیرسم ....بعضی خانواده ها همینطورن یجا تلافی کن بعدها والا ادم نمیدونه چی بگه

عزیز دلم واقعا سخته ولی شما مادری باید قوی باشی این روزا خیلی زود میگذره و بچه هات بزرگ میشن به اون ...

تی وی همیشه باید شبکه کارتون باشه حتی نگاهم نکنه بزنیم شبکه دیگه دادوبیداد را میندازه .تصمیم دارم برم برا پسرم لوازم تحریر بخرم سرگرم شه امسالم میخواستم بفرستمش مهد ک نشد .ولی واسه بازار رفتنم وقت ندارم بادوتا بچه کوچیک بااین اوضا😔 

چن سالته عزیزم؟ کاش دوست بودیم میومدم پیشت هم بچه هاتو نگه میداشتم همم کمکت میکردم..منم خیلی تنهام. ...

فداتشم اره کاش میشد من کلا هیچ دوستی هم ندارم از دار دنیا فقط شوهر وبچه هامن .نه خواهرشوهر نه زنداداش هیچی ب هیچی .22سالمه

درکت میکنم عزیزم.منم ی بچه ۸ ماهه دارم و تنهام.واقعا کم میارم.ولی خب این روزا هم میگذره.ان شالله خدا ...

ممنونم گلم ایشالا خدا نگهدار بچه هامون باشه صحیح وسالم بزرگ شن 

مامان من از مال تو هم بدتره اصلامادوتا خواهریم هیچ موقع خونش نمیزاره الان ۸ ساله خونش نرفتم ۱۱ ساله ...

بدم میاد ازین مامانا حس میکنم بچه هاشو براشون مهم نیستن براشون ارزشی ندارن دلم خیلی پره از مامانم