2777
2789
عنوان

همه دخترمجردای بالای۲۵بیان

318 بازدید | 24 پست

اول ازهمه سپاسگزارم تشریف آوردین،خواستم بگم برای بخت گشایی تک تک اعضااین تاپیک واونهاییکه فعلانشده به هردلیلی ازدواج کنن بعدِسه تاصلوات سه تاتوحیدوچهارقل روبخونیدانشالله بهترین ازدواج نصیبتون کنه

🤲🥰به لطف خداوندعزیزم تا۹/۹/۹۹شغل ودرآمدعالی،ازدواج وعشق موفق🥰🤲خدایاشکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیس سالمه ازدواج کردم یه دونه موز برمیدارم اون گوشه میشینم

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀
اخه سوره توحيد هم جزه اون ٤ تا قله😐😐منظورت حمد بود نوشتى توحيد؟

نه عزیزم میدونم احمق نیستم سه تاتوحیدثواب ختم قرآن داره واون چهارتاقل واسه نظر واسه دورکردن شیطون محافظت و....خلاصه خیلی چیزاس راه گشاهم هست صلواتم واسه آرامش

چطوری بزنم؟؟منظورتاپیکت میگی؟؟؟چی میشه بزنیم؟؟

حذف میشه 😊میری توتاپیک اون سه تانقطه ی بالارومیزنی گزارش میزنی بعدیه گزینه میادغیراخلاقی اونوبزن تمومه❤

بیس سالمه ازدواج کردم یه دونه موز برمیدارم اون گوشه میشینم

واقعا شوهر داری؟؟؟😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
من خوندم الهی یه بخت خوب به زودی زود واسه همه دوستان

خدااجرت بده همچنین واسه شماشوهرخوب وپولدارومتعهدوجذاب وپولدارو....

واقعا شوهر داری؟؟؟😂

اره😂

۱۸ نامزد

۱۹ عروسی

🙊

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀
اره😂 ۱۸ نامزد ۱۹ عروسی 🙊

عه واقعااا😂 اصلا بهت نمیاد 

خب شوهر منو کی به دنیا اوردی پس؟

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
عه واقعااا😂 اصلا بهت نمیاد  خب شوهر منو کی به دنیا اوردی پس؟

باورت میشه بعد عروسیمم خواستگار داشتم🤣🤣از بس میگن بم نمیاد متاهل باشم

پسرمم پارسال دنیا آوردم گفتم زود زنش بدم🤨😂

باورت میشه بعد عروسیمم خواستگار داشتم🤣🤣از بس میگن بم نمیاد متاهل باشم پسرمم پارسال دنیا آوردم گفت ...

اره بابا معلومه کوچولویی 

همون پس جونور انداختی به جونم باید خودم جورشو بکشم بزرگش کنم😑😂