2777
2789
من چهارشنبه صبح سزارین میشم ولی درد دارم از الان الان هفته ی 39 ام چهارشنبه میشه اولین روز هفته ی چهل همش میترسم دردم شروع شه
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
دکترم میگه اینا دردای کاذبه همش میرم دستشویی و خودمو کنترل میکنم شبا خوال راحت ندارم حتی نمیتونم پهلو به پهلو شم کلا داغونم خیلی سنگین شدم حرکات نی نیم کم شده دیشب رفتم تست ان اس تی همه چی نرمال بود ولی بازم نگرانم
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر من بهم قبول نکرد زودتر سزارینم کنه گفت شرایطت خوبه بذار بچه وزن بگیره هرچی بیشتر بمونه تو رحم بهتره ولی واقعا کم اوردم
اخرین سونو هفته 34 رفتم وزنش 2200 بود بعدش تو مطب سونو شدم دکترم گفت نیازی نیس بیرون بری
سارینا جان ایشالا دامن همه منتظرا سبز شه و انتظار شمام بزودی تموم شه