2777
2789
عنوان

کسایی که عاشق قهوه هستن بیان

494 بازدید | 11 پست

دیروز دلم هوس کاپوچینو کرد 

رفتم دوتا سوپر اما نداشتن

برگشتم پکر شدم خخ بعد خونمون قهوه داشتیم 

منم طی یه حرکت قهوه و پودر دارچین و چوب دارچین و وانیل و شکر (قهوه ای و سفید هر دو)

با یکم عسل و یدونه شکلات سفید رو باهم مخلوط کردم گذاشتم دم بکشه

من خودم هزار جا کاپوچینو و نسکافه خوردم 

ولی بچه هااا یچیز عجیبی شد این 

گفتم بهتون بگم امتحان کنید

ببینید مثلا شکلات و عسل و شکر قهوه ای واقعا ضروری نیست 

ما چون داشتیم تو خونه منم ریختم 

مهمترین چیزش وانیل بود 

یا اگه شیر دارید تو خونه شیر رو توی ی ظرف بریزید و تکون بدید تا کف کنه بعد ریزید توش و بقیه موادی ک گفتم‌

کیا مثل من عاشق کاپوچینو و قهوه هستن لایک کنید:)))

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

خخخ هر چی جلو دستت بوده ریختی دیگه,یه دفعه دو تا تخم مرغم میشکستی توش,کتلت میزدی

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که روزی دو سه فنجون میخورم بدجور معتادشم

منم یه مدت معتاد شده بودم 

اونم به نسکافه 

موقع ترک کردن واقعا سردرد شدم 

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
من قهوه تلخ میخرم نهایتا با یه شکلات تلخ کاپیچینو مگه مهمونی روشی گفتی حتما امتحان میکنم ببینم چه ...

خب من شیرین دوست دارم 

حتما توش وانیل و دارچین بریز شکر هم دلبخواه

خخخ هر چی جلو دستت بوده ریختی دیگه,یه دفعه دو تا تخم مرغم میشکستی توش,کتلت میزدی

عاشقتمم خخ

ولی خدایی تو یخچال رو دیگه نزدیک دم کشیدنش ی نگاه کردم ک چی بریزم بازم توش

تخم مرغ چشمک میزد بهم خخ

خب من شیرین دوست دارم  حتما توش وانیل و دارچین بریز شکر هم دلبخواه

مرسی فدات اسکرین گرفتم حتما درست کنم زیاد اهل شیریتی نیست م ولی همسرم دوست داره حتما براش درست میکنم 

یه اسم من دراوردی خارجکی هم روش میزارم😁

عاشقتمم خخ ولی خدایی تو یخچال رو دیگه نزدیک دم کشیدنش ی نگاه کردم ک چی بریزم بازم توش تخم مرغ چشمک ...

خخخخ این سری امتحان کن,بذارش تو فر,قشنگ پف میکنه عینهو کیک,بعد یه کاپوچینو بخر هیچی قاطیش نکن فقط,درستش کن با این کیکه بخور 

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
مرسی فدات اسکرین گرفتم حتما درست کنم زیاد اهل شیریتی نیست م ولی همسرم دوست داره حتما براش درست میکنم ...

مهسا چینو خخ

خخخخ این سری امتحان کن,بذارش تو فر,قشنگ پف میکنه عینهو کیک,بعد یه کاپوچینو بخر هیچی قاطیش نکن فقط,در ...

چشم

چشم

بی بلا