2777
2789
آ ه خب منظورم کشتن نبود مرگ که فقط دست خداست حتی همون مجازات هم دست خداست این آقاهم نهایتا بتونه طل ...

نه اصلاکارشوتوجیه نکردم پستم درپاسخ به کارفری بودکه گفت من اگه مردبودم دختره رومیکشتم 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
دوستان شما چرا اینجا دارین باهمدیگه دعوا میکنین،خب پسره همچین شرایطی رو نمیتونه قبول کنه،هرچند خودش ...

وقتی میاد اینجا تاپیک میزنه دیکه این فضولی نمیشه

۹۹/۹/۹خداجونم تو این تاریخ اوضاع و زندگیم روبه راه بشه   تا اونی که ۹۹/۹/۱۰ چش نداره ببینه دماغش بسوزه     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازونجایی که انسان جایز الخطاس.هیچ گلی بدون خار نیست نگا به حامدوسریال آقازاده نکن... انسانیم بچه پی ...

😐😐

خدا بهت رحم کنه که به همه ادما تهمت زدی.

من نمونش خودمو میگم ویکی از داداشم.که حتی شماره یه دخترم نداره.۲۴ سالشه اصلا تو صورت دخترا نگاه نمیکنه😐😐

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
خب چرا باید تو گذشته ادما سرک بکشیم...وقتی همچین سوالی رو میپرسه یعنی حتمن خودشم داشته دیگه..... وا ...

نه والا من  دوست پسر نداشتم یکی بیاد خواستگاریم برام مهم هست که اونم نداشته تو گذشتش...دایی هامم دوست دختر نداشتن...هستن اینجور پسرا..هنوز نسلشوم منقرض نشده

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
😐😐 خدا بهت رحم کنه که به همه ادما تهمت زدی. من نمونش خودمو میگم ویکی از داداشم.که حتی شماره یه د ...

اره والا همونجور که هستن دخترایی که دوست پسر نداشتن و ندارن پسرای اینجوری هم هستن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
خوبه شماها قاضی نشدید والا  فعلا برید سر پسرایی که قبل ازدواج رابطه داشتنو ببرید دیگه وقت نمیک ...

اگه دست من بود از دم گردن پسرارو قطع میکردم😐

بعدشم منظور من ب این بود که دارید خودتونو میکشید که دختره رو خوب جلوه بدید 

😐😐 خدا بهت رحم کنه که به همه ادما تهمت زدی. من نمونش خودمو میگم ویکی از داداشم.که حتی شماره یه د ...

من دیدم‌با چشم خودم پسری که روضه امام حسین میخونه.زیارت عاشورا جلو ماهم نمازشو سر وقت میخوند فلان و فلان ....ازیور تا دلت بخاد دوست دختر داشت.

یا پسر یکی فامیلامون ادعاشون میشه آی ما تربیت خانوادگی داریم پسرمون اله و اینجوریه.نماز خونه کم پیدا میشه.و فلان خداشاهده خودم‌تو بازار با دوست دخترش دیدممش یا بعضی ازین شیخادیدم که میگم خداشاهده زنش میرفت تو حیاط لباس بشوره گوشی و ور میداشت با زنا میشست صحبت میکرد .بعدم من تهمتی به کسی نزدم.دارم میگم لپ کلام کسی و قضاوت نکنین نگا به گذشته کسی نکنین.

۹۹/۹/۹خداجونم تو این تاریخ اوضاع و زندگیم روبه راه بشه   تا اونی که ۹۹/۹/۱۰ چش نداره ببینه دماغش بسوزه     

چه تاپیک عجیبی....!

اینایی که میگید حالا خود پسره هم مشکل داره 

یعنی دورو اطرافتون ندیدین یک آدم سالم زندگی کنه بدون خطا؟! یعنی همه‌ی اطرافیانتون باغچه‌ی کرم زده هستند؟!

ای بابا، چه سخت.

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍
چه تاپیک عجیبی....! اینایی که میگید حالا خود پسره هم مشکل داره  یعنی دورو اطرافتون ندیدین یک ...

اره والا من که هرکیو دیدم کرم داشته از نماز خونش بگیر الی اخر

اره والا من که هرکیو دیدم کرم داشته از نماز خونش بگیر الی اخر

خب پس مشکل از اطرافیان شماست عزیزم.

تو آشناهای من پر از دختر پسرهایی هست که مثل برگ گل پاک دارن زندگی میکنن 😍

شما هم با یک چوب همه‌رو نزن، گناه آدمای اطرافت‌رو به همه تعمیم نده 

چون هم قضاوته هم تهمت 

همه‌ی جهان دنیای اطراف ما نیست، جهان گسترده‌تر از دنیای کوچیک ماست 

نمیگم این چیزانیست هست خیلی هم هست 

اما همه نیستن....

خدا همه‌مون‌رو هدایت کنه 

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍
خب پس مشکل از اطرافیان شماست عزیزم. تو آشناهای من پر از دختر پسرهایی هست که مثل برگ گل پاک دارن زند ...

من کسیو تهمت نزدم گفتم هرکیو دیدم 

من اطرافیان شمارو ندیدم.......🙂

به این راحتیم که شما میگی نیست. اگه دختره همه کاره بوده باشه واصلا دوشیزه نباشه فریب در ازدواجه وعق ...

زمان از دست دادن  بکارت مشخص نخواهد  شد  و  قابل  اثبات نیست 

😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم
زمان از دست دادن  بکارت مشخص نخواهد  شد  و  قابل  اثبات نیست

خودم میدونم.تو پزشک قانونی کار میکردم.ماما بودم.

بالاخره پسره خودش که میدونه دست زده بهش یانه.

اگه هم پسره خودش کاری کرده و دیگه نتونه ثابت کنه حقشه میخواست قبل ازدواج بره درست تحقیق کنه این همه دختر سالم و پاک هست همه که خراب نیستن وقتی کور وکر میشن ویکیو میخوان پس خودشون مقصرن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ