2777
2789
عنوان

یه حال خوب کن واقعی

174 بازدید | 12 پست

سلام دوستای گلم ...میگم تو این پیچ و خم روزگار و این همه فسادی که کل دنیا رو گرفته ...فک کنم قلب امام زمانمون خیلی تحت فشار باشه ..‌ کیا پایه ان براس سلامتی و آرامش امام زمان(عج) یه قدم مثبت برداریم ؟‌شک نکنید تموم اون آرامش به خودمون برمیگرده .. نیت : ترک یک گناه برای سلامتی و آرامش حجت ابن الحسن العسکری پسر حضرت زهرا (س)...ان شاءالله امام زمان دستشو بکشه رو سرتون و زندگیتون رو سر و سامون بده ..اونایی که پایه ان اعلام حضور کنن ... ترک یه گناه دروغ ..غیبت ...عدم توجه به پدر و مادر ...عصبانیت ...هرچیزی میتونه باشه ...منتطرم اعلام حضور کنید 

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عصبانیت...خیلی عصبی میشم زود...به خاطر آقا از الان قول میدم کمترش کنم و به صفر برسونم...

جانم فدای آقا🌷

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
عصبانیت...خیلی عصبی میشم زود...به خاطر آقا از الان قول میدم کمترش کنم و به صفر برسونم... جانم فدای ...

ان شاءالله که امام زمان خودش کمکت کنه و آرامشی رو که بهشون هدیه میکنی هزاربرابر بهتون برگردونه 😍

موافقم چند وقته توبه کردم اما سخته

قوی باش ...خوش به سعادت که توبه کردی قدر خوبیاتو بدون هرکسی این سعادت رو نداره ...😍

قوی باش ...خوش به سعادت که توبه کردی قدر خوبیاتو بدون هرکسی این سعادت رو نداره ...😍

ممنون گلم دعا کن که امثال من ازپسش بر بیایم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من هستم از همین لحظه دوتا گناهو میزارم زمین فقط بخاطر دل اقا امام زمان

ای جانم . امام زمانمون بخدا خیییلی غریبه ... فیلم امام علی رو دیدم چند روز پیش ...با خودم گفتم امام علی عمار رو داشت ..ابوذر رو داشت ...مالک اشتر ..ولی امام زمانمون هنوز هیچکسو نداره ... 

خدا فقط میدونه با ترک فقط یه گناه چقد صاحب الزمان خوشحال میشه ...این همه ختم میگیریم برای حاجتای مادی وو ... اهل بیت هم خانواده ای هستن هیچوقت رومونو زمین نزدن ...ولی بیایید یه بارم که شده برای خودشون دعا کنیم ... برای آرامش عزیز زهرا ...یه قدم برداریم برای آرامش امام زمان ...نذر ترک گناه بگیریم برای آرامش قلب صاحب الزمان ...بگیم آقا ما روسیاهیم ولی بخدا تو روضه جدت امام حسین بزرگ شدیم خودت دستمونو بگیر ...فقط یه گناه ...