2777
2789
عنوان

دیگه ازهمه چی وهمه کس بریدم

278 بازدید | 17 پست

7ماهه چشم انتظارم 7ماهه یه چشمم اشکه یه چشمم خون واسه چیزی که واسه همه خیلی عادیه وجزروزمرگیاشونه ولی واسه من شده ارزوشده عقده شده حسرت این همه التماس خداروکردم گریه کردم ضجه زدم دعاکردم قرآن خوندم عهدبستم دریغ ازکوچکترین نشونه ایی گفتم خدایااگه میبینی اگه میشنوی پس چراحاجتمونمیدی اگه میگی صلاح نیس خیروشرش باخودم توفقط حاجتموبده خوب وبدش قبول دارم گفتم خدایابه خداییت قسم این حاجتموبده تاروزی ک زنده باشم دیگه هیچی ازت نمیخام ولی دریغ ازهیچ نشونه ایی😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خستم خیلی ناامیدم ولی بازته دلم امیددارم خدایابه خداوندی خودت قسم دیگه نمیکشم دیگه به اخرخط رسیدم اگه امتحانه تمومش کن اصلابذارقبول نشم خدایابه خودت قسم دیگه دارم میمیرم امیدم فقط معجزه خودته بیاودرحقم خدایی کن تایه عمرغلام حلقه به گوش درگاهت باشم بیاواین یک بارروحاجتموبده به خودت قسم تاروزی ک زنده باشم دیگه هیچی ازت نمیخام جزاینکه سجده شکرت روبجابیارم😭😭😭😭

عزیزم حکمت داره جوش الکی نزن،حتما اینطوری بصلاحته

پس حال دلم چی میشه پس اون همه امید آرزوم چی میشه اگه به این حاجتم نرسم یه مرده متحرک میشم من باخداعهدبستم ک اگه ب صلاحمم نیس فقط حاجتموبده حتاب ی وغم این مسیروهم قبول دارم

پس حال دلم چی میشه پس اون همه امید آرزوم چی میشه اگه به این حاجتم نرسم یه مرده متحرک میشم من باخداعه ...

تاپیک قبلتو خوندم،اگه بری سر زندگیت اونوقت با دوتا بچه بهت خیانت کنه بره زن صیغه کنه چیکار میکنی،اونوقت که سختتره

تاپیک قبلتو خوندم،اگه بری سر زندگیت اونوقت با دوتا بچه بهت خیانت کنه بره زن صیغه کنه چیکار میکنی،اون ...

همچین آدمی نیس فقط الان لج کرده انگارطلسمش کردن جونمون بندبودبه جون هم