2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی فهمیده به مامانم پول میدم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 4413 بازدید | 136 پست

خدایی وظیفه تو نیست کمک خرج مادرت باشی شاید شوهرت ناراضی باشه....

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره کمیته امداد بهترین گزینه اس 

مگه چقدر میدن

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

پدرت فوت شده؟؟

خب اگه شوهرت راضی نیس نباید بهش پول بدی

مادرت اگه جوونه بگو بره کار کنه ک مجبور نشه عزت نفسشو نادیده بگیره تا بهت بگه بهم پول بده

خدا ان شاءالله مشکلتونو حل کنه

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢

خب با شوهرت رو راست باش.

مثلا بیست درصد پولی رو که شوهرت بهت میده، بده با مامانت. یا سی درصد یا ....

اینطوری شوهرت میبینه که همه رو کامل برای مامانت خرج نمیکنی.

شوهرت حتما آدمه و مادرت رو هم درک میکنه.

خیرش میاد تو زندگی شما .

خدایی که همین نزدیکیست

اصلا کار درستی نیست بدون رضایت همسرت به مادرت کمک کنی

برادر نداری؟یاپدر؟

خیلی دلم دختر میخواد ی صلوات مهمونم کن خدا بهم دختر زیبا ،باهوش،سالم وصبور بده...(خداجونم هرکی در حق من صلوات میفرسته رو عاقبت بخیر کن😘😍)