2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی فهمیده به مامانم پول میدم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 4413 بازدید | 136 پست
این چه توصیه ایه میکنی عزیزم؟ اینکار مصداق دزدیه. حتی میشه مصداق خیانت به حساب آورد. نه زن بدون اجاز ...

زن حق نفقه داره مرد به زن پول میده حالا اون زن بخواد اون پولو اتیش بزنه به مرد هیچ ربطی نداره چون حقشه حالا استارتر خواسته پولشو بده به مادرش.حقشه پول خرجی خودشه مرد باید باید باید به زن پول بده میبینید ک نفقه همه جا عرفه

خب با شوهرت رو راست باش.

مثلا بیست درصد پولی رو که شوهرت بهت میده، بده با مامانت. یا سی درصد یا ....

اینطوری شوهرت میبینه که همه رو کامل برای مامانت خرج نمیکنی.

شوهرت حتما آدمه و مادرت رو هم درک میکنه.

خیرش میاد تو زندگی شما .

خدایی که همین نزدیکیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه وظیفه بچه هاش نیست وظیفه کیه ؟

موقعی وظیفشه که خود استارتر بره کار کنه ...وظیفه ی پسراس...اگه دومادشون راضی نباشه اون پول حرامه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
اگه همسرتون راضی نباشه پولی ک بعنوان خرجی میگیری ومیدی ب مادرت حرامه. ولی اگرخودت حقوق داری وازاون ...

من میخاستم بگم وقتی راضی نباشه حلال نیس

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

خیلی کار بدی کردی از پول شوهرت میدی به مامانت در حالیکه ناراضی ه

مامانت سنی نداره   بره یه کار ی برا خودش پیدا کنه 

اگه کار داشتی و حقوق مناسب قضیه فرق میکرد

وقتی خودت از شوهرت پول می گیری چه کار یه تو این گرونی 

يَا رَادَّ مَا قَدْ فَاتَ   
تو کمیته س، کم  میدادن الانم رفته ازونجا درخواست وام داده میگه قسطاشو باید دامادم بده😳شوهر من ...

ببخشید ولی گویا مادرت ملاحظه نمیکنه به شما اهمیت نمیده

بگو وامی ک قراره بگیره وام خوداشتغالی باشه ک باهاش کار کنه و خودش قسطشو بده

تو این دوره زمونه آدم تو خرج زندگی و قسطاش می‌مونه چه برسه برای دیگری هم هزینه کنی

پول نده به مادرت؛چون بدون رضایت همسرت اون پول حرامه و برای مادرت برکت نمیکنه

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢

خیلی بده بدون اجازه شوهرت پولاش میدی، ،الان ی سری روشن فکر میگن حق زندگیته و اینا ولی شوهرت برای اون پول زحمت کشیده بدون رضایتش واقعا حروم، ،،کاش از اول بهش میگفتی نه اینکه به بهانه های مختلف ازش پول بگیری 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

همسرت حق داره. تو این اوضاع خراب اقتصادی برای خانوادش زحمت میکشه بعد سختشه دیگه. مادر شما که قرار نیست به امید داماد زندگیشو بگذرونه . اگه شما مجرد بودید چی کار می‌کرد؟ اگه شما شاغل بودی و از پول خودت کمک میکردی فرق داشت.

موقعی وظیفشه که خود استارتر بره کار کنه ...وظیفه ی پسراس...اگه دومادشون راضی نباشه اون پول حرامه

زن هم به اندازه مرد توزندگی حق داره 

صرفا چون مرد کارمیکنه حق زن نیست پول داشته باشه؟

بااحترام حرفتون کاملا اشتباهه 

مرد باید  هرماه بدون اینکه بپرسه پولو چیکارکردی یه پولی به زنش بده حالا این خانم میخواد خرج خودش نکنه بده به مادرش چه فرقی میکنه

مادره یه عمرزحمت کشیده حالا که بی سرپرست مونده نباید کمکش کرد؟؟؟؟؟؟؟

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
اگه وظیفه بچه هاش نیست وظیفه کیه ؟

آخه وظیفه یه بچه که نیست 

دختری که شاغل نیست چطور میتونه از شوهرش انتظار داشته باشه کمک خرج مادرش باشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
راضی نیس دیگه مشخصه

خب گناهش پای شماست. عاقلانه یاباهمسرت صحیت کن ک راضی بشه  یامادرت وقانع کن ک پول حروم وداره خرج میکنه.

واقعا معذرت میخوام ولی این کارشما ۱ نوع دزدی وخیانت ب همسرتون حساب میشه.

احترام پدرومادرواجب هست شکی نیست ولی همون قرآنی ک سفارش ب پدرومادرکرده گفته اگر بی اجازه ورضایت همسرت بری بیرون اون دنیامواخذه میشی

عشقم همسر م♥♥