2777
2789
عنوان

چطوری با شوهرم رفتار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 50 پست
مشکل از اونه 

خوب عزیز برین دکتر راه درمان خیلی هست .میبینی این اینکا میکنه توتوخونه خیلی به خودت برس اصلا بهش اهمیت نده اول باید خودتو دوست داشته باشی بعد اونو بعد میاد توخونه اینقدر بهش محبت بکن که شرمنده بشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خرم دیگ دوسش دارم بخدا از تنهایی دارم دق میکنم از هیچی شانس نیاووردم ن خاتواده درست و حسابی ن شوهر خ ...

منم مثل توام خانوادم عالی نیس شوهرمم اونی ک میخوام نیس،بعدشم چرا انقد زود ناامید شدی یکی از آشناهامون بعد ۱۱ سال بچه دارشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره رفته ک دیده مشکل از اونه

عزیز ازو اول اینجور بوده یاجدیدن اینجور شده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خوب عزیز برین دکتر راه درمان خیلی هست .میبینی این اینکا میکنه توتوخونه خیلی به خودت برس اصلا بهش اهم ...

بخدا همه اینکارارو میکنم ولی بدتر شده  ازم سرد شده  دیگ نمیتونم تحمل کنم میخام جدا شم ولی تکیه گاه ندارم خودم تنهایی تو سن ۲۰ سالگی چیکارکنم

تیکر بارداری واقعی نیست ارزومه ک این ماه بفهمم تیکرم واقعیه دعام کنین لطفا
اره رفته ک دیده مشکل از اونه

اوه پس شرایط سختیه 

عزیزم قدرت باروری و اینکه یه مرد بتونه بچه دار بشه خیلی واسشون مهمه 

وقتی میبینن این قدرت زو ندارن به هم میریزن شدیدا 

کلا مردا وقتی در مورد مسائل جنسی و باروری مشکل دارن عوض میشن و اکثرا غرور اجازه نمیده لا کسی مطرح کنن و تو خودشون میریزن  

یه نکته مهم اینه که حس میکنن ممکنه همسرشونو از دست بدن و از از دست دادن یا خیانت همسر خیلی میترسن

شما ببین واقعا مشکل چیه اگه قابل حل شدنه که سعی کن فعلا یه مدت کلا بیخیال بچه بشی و تمرکز فقط رو رابطه خودتون باشه 

رابطه که بهتر شد سعی کن وقتی حال همسرت خوبه بهش از یه راه حل مطمئن بگی و بگو مشکل مهمی نیست و مثلا با فلان دارو یا راه حل، میشه درستش کرد

ولی شما فعلا اصلا دیگه در مورد بچه حرف نزن یا حتی بگو فعلا پشیمون شدم هنوز زوده واسه ما 

منتظر اتفاقات خوبم 
بعد اینکه فهمید مشکل از اونه اینطوری شد؟؟

ن اوایل ازدواج خیلی داغ بود ولی الان ن خیلی سرده اصلا دلش رابطه نمیخاد برعکس من ک خیلی داغم و نمیتونم سردی اونو تحمل کنم ن قبل ازدواج رابطه داشتم ن تو بدنم مشکلی هست نمیدونم عیبم چیه اعتماد ب نفسمو از دست دادم

بخدا همه اینکارارو میکنم ولی بدتر شده  ازم سرد شده  دیگ نمیتونم تحمل کنم میخام جدا شم ولی ...

ع،یز شاید براتون سحر جادو درست کردن ، عزیز سوره مزمل 3مرتبه وسوره یس یک مرتبه برآب بخور بده بخوره فقط اب نباید بجوشه هرروز اینکار کن خوبه بعد برای سحر جادو درست خونت بگرد بعد سرکه چهار گوشه خونت بریز بعد سوره یس بلند بخون توخونه هرروز اسپند دود کن

ع،یز شاید براتون سحر جادو درست کردن ، عزیز سوره مزمل 3مرتبه وسوره یس یک مرتبه برآب بخور بده بخوره فق ...

بخدا کم اووردم  دیگ تحمل ندارم 

مگه چیشده انقد زود شرد شده باهات

نمیدونم مشکلی باهم نداریم این رفتارش دارع شک منو در میاره ک نکنه زیرسرش بلند شده