زمان_خلاء مدیر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 353 عنوان چطوری با شوهرم رفتار کنم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 50 پست بهم بی توجهه باهام حرف نمیزنه ب تلوزیون نگا میکنه ولی ب من ن پشت میکنه بهم میخابه فقط برای غذا باهام حرف میزنه خیلی تنهام من چیکارکنم چیکارکنم این رفتاراشو تغییر بده هرچی میکم بهش سرم داد میزنه و باید یه سوال و ده بار بپرسم تا جواب بده چرا اینحوریه تیکر بارداری واقعی نیست ارزومه ک این ماه بفهمم تیکرم واقعیه دعام کنین لطفا 1399/06/19 | 14:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fifiii21 عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2907 یه سال نامزد یه سال و نیم ازدواج بشین باهاش منطقی صحبت کننه با دعوا و اینابگو عزیزم مشکلت چیه بیا باهم درد ودل کنیم میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸
s27 عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 10847 اوایل نامزدی ک میمیرد برام فقط میخاست جلب توجه کنه الان ن جدیدا اینجوری شده مخصوصا از وقتی ک ... مشکلتون چیه؟
عشق55 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5790 اوایل نامزدی ک میمیرد برام فقط میخاست جلب توجه کنه الان ن جدیدا اینجوری شده مخصوصا از وقتی ک ... چه مشکلی دارن السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
زمان_خلاء مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 353 بشین باهاش منطقی صحبت کن نه با دعوا و اینا بگو عزیزم مشکلت چیه بیا باهم درد ودل کنیم میفمه مگه میگه من مشکلی ندارم تیکر بارداری واقعی نیست ارزومه ک این ماه بفهمم تیکرم واقعیه دعام کنین لطفا
زمان_خلاء مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 353 مشکلتون چیه؟ مشکل از اونه تیکر بارداری واقعی نیست ارزومه ک این ماه بفهمم تیکرم واقعیه دعام کنین لطفا
عشق55 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5790 میفمه مگه میگه من مشکلی ندارم رفتن آزمایش یانه السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
fahimeh1365 عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 7500 باهاش بحث و دعوا نکنحرف کم بزنمثبت باشخوب بپوشهرکار کرد دعوا راه ننداز اصلا وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا
زمان_خلاء مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 353 😐 اتفاقا مردا از زنی که زیاد گریه کنه بدشون میاد عزیزم باور کن راهش فقط اینه که همیشه شیک و ... همیشه مرتبم همیشه تمیزم همیشه میخندم و ب روم نمیارم ک چقد غم و غصه دارم تیکر بارداری واقعی نیست ارزومه ک این ماه بفهمم تیکرم واقعیه دعام کنین لطفا
fifiii21 عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2907 میفمه مگه میگه من مشکلی ندارم بهش بگو مگه میشه خب بالاخره یه چیزی هست دیگهبگو قول میدم هیچی نگم فقط تو صحبت کن مشکلتو بگو میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸
زمان_خلاء مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 353 رفتن آزمایش یانه اره رفته ک دیده مشکل از اونه تیکر بارداری واقعی نیست ارزومه ک این ماه بفهمم تیکرم واقعیه دعام کنین لطفا
زمان_خلاء مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 353 تحریمش کن عزیزم اصلا سمتم نمیاد مگه اینکه من برم سمتش بخدا دارم دیوونه میشم قیافم خوبه اندامم خوبه سطح سوادم خوبه تیکر بارداری واقعی نیست ارزومه ک این ماه بفهمم تیکرم واقعیه دعام کنین لطفا
زمان_خلاء مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 353 پس تو خودتو براش بگیر خرم دیگ دوسش دارم بخدا از تنهایی دارم دق میکنم از هیچی شانس نیاووردم ن خاتواده درست و حسابی ن شوهر خدا حداقل بهم یه بچه نداد ک همدمم بشه تیکر بارداری واقعی نیست ارزومه ک این ماه بفهمم تیکرم واقعیه دعام کنین لطفا