2777
2789
عنوان

فامیلای فضول ما

165 بازدید | 19 پست

سلام وستان ما کلا فامیلامون خیلی فضول هستن!!!!مخصوصا خاله هام چندروز دیگم رتبمو میپرسن من دلم نمیخواد بگم و یا ب هرچیزی کار دارن کلا دیشب پروفایلم عکس گزاشته بودم بدون شال خالم دیده بود ب مامانم گفت کلا نمیدونم باید بااینا چیکار اونشب تو خونه داییم موهام چتری ریختم جلوشالم خالم هیی میگفت یاسمن گناه میکنیااااااا ....اقا اصلا دلم میخود گناه کنم ب توچه😲😲😲😲الان چند روز درگ تا رتبمو ندونن از زنگ زدن دست برنمیدارن😫😫😫😫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اين فاميلاى فضول همه دارن،برو تو تنظيمات هايدشون كن  پروفايل تلگرام و واتساپمو نبينن، اصلا محلشون نده فقط در حد سلام و خدافظ

اگه رتبه كنكورتو پوسيدن خجالت نكش بگو رتبه كنكور يه چيز شخصيه

من حتی دلم نمیخواد رتبم ب مامانمم بگما😵

من دارم واسه سال بعد میخونم ب خودم گفتم گور بابای فامیل فامیل کیلو چند مخصوصا خالم حالا این خالم بچه های خودش هر کاری کنن عیب نداره من بکنم ایراد میگیره