2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی

539 بازدید | 23 پست

بچه ها بذارین از اول بگم شوهرم  منو سه سال میخواست با مخالفت های خونوادش اومد منو گرفت میدونم دوستم داره ولی خیلی مغرور به زور اونم تو رابطه حسشو میگ تو کانال ها خوندم نوشته بودن محبت و اینا هر روش امتحان کردم بازم نمیتونه ابرازعلاقه کنه دیگ منم کلافه شدم حس میکنم اصلا حسی نداره به نظرتون چیکار کنم

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچین فکری نکن اون تورو میخواد مردا درست یادندارن  ابراز احساسات کنن .❤

خسته ام منم دوس دارم 

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده

وقتی میام نی نی سایت خیلی خوشحال میشم که هنوز مجردم 😐😐😐😐

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
مردا اکثرا اینطورن ...حتی با کاراش هم ابراز نمیکنه؟...همسر من زبانی بلد نیست .گاهی خیلی کفرم در میاد ...

بعضی  موقع

دقیقا

عزیزم ببین به شوهرت احساستو بگو بگو نذار رابطمون سرد بشه زن احتیاج داره بفهمه مفیده ، خوشگله ، شوهرش دوسش داره .بگو هر بار گفتن اینکه دوسم داری .منو شارژ میکنه .باعث میشه من حالم خوب باشه تا یک هفته .

زاده بهار .😎عاشق زندگی .
وقتی میام نی نی سایت خیلی خوشحال میشم که هنوز مجردم 😐😐😐😐

یعنی ما باید ناراحت باشیم نه عزیزم متاهلی اگه واقعا بهم تعهد داشته باشیم لذتی دارد فراموش نسدنی

عزیزم ببین به شوهرت احساستو بگو بگو نذار رابطمون سرد بشه زن احتیاج داره بفهمه مفیده ، خوشگله ، شوهرش ...

همیشه گفتم ولی باز نمیتونه یعنی فک میکنه بچه بازیه میگ تو سنت کمه نمیفهمی ببین بهترین آرایش میکنم به خودم لباس خواب خوشگل همه مدل ولی بازم نه منم دیگ از امروز آرایش گذاشتم کنار 

همیشه گفتم ولی باز نمیتونه یعنی فک میکنه بچه بازیه میگ تو سنت کمه نمیفهمی ببین بهترین آرایش میکنم به ...

بگو باشه عزیزم من بچم توهم تنها مرد زندگی منی تو اگه ب من نگی دوستت دارم من احساس پوچ دارم. نمیدونم چرا بعضی مردا نمیفهمن خوب اینجوری راهای خیانت زنارو بیشتر میکنن .من یکیو میشناسم ک شوهرش همین جوری بود با دوتا دست دارم خر شد شروع کرد ب پیام دادن زنگ زدن  ب مرد غریبه .بعد شوهرش فهمید .الان میگه چرا تو خیانت کردی .چی زن چ مرد نباید خَلَا عاطفی داشته باشن 😶

زاده بهار .😎عاشق زندگی .