2777
2789
عنوان

امان از قیمتاااااااا

181 بازدید | 10 پست

بچه ها رول ضد تعریقم تموم شد رفتم بخرم دیدم شده نزدیک ۱۰۰ تومن😥😢 نخریدم. قبلا یه بادی اسپلش خریده بودم از بوش خوشم نمیومد فعلا مجبور شدم همونو استفاده کنم با اینکه بوش رو اصلا دوست ندارم. با این قیمتا چطور میشه زندگی کرد؟؟؟

یا رفیق من لا رفیق له 

واقعا خیلی سخت شده اصلا قیمتا غیرقابل باور شده 

چند روز پیش مامانم یکم وسایل اشپزخونه میخواست رفتیم بخریم اصلا قیمتا عجیب غریب بود مخصوصا اینکه ما حدود یکسالم بود نرفتا بودیم وسایل اشپزخونه بخریم خیلی شوکه شده بودیم مثلا اصلا باورمون نمیشد یک کتری قوری یک میلیون باشه 😳

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا خیلی سخت شده اصلا قیمتا غیرقابل باور شده  چند روز پیش مامانم یکم وسایل اشپزخونه میخواست ...

یه میلیوووووون😵😳 احساس میکنم از  اصحاب کهفم بعد از چند قرن از خواب بیدار شدممم

یا رفیق من لا رفیق له 

من ماشین لباسشوییمو خریدم دومیلیون وپونصد.

دیروز دیجی کالا زده بود هفده میلیون عین خودمووووهاااا.یه دگمش فرق نداشت.

اصلا سردرد شدم.ازش کمتراستفاده میکنم .خراب بشه کی میده ۱۷میلیون ماشین؟

بخدا من مامانم اصلا حالش بد شده بود میگفت برا تو چجوری جهاز درست کنم فک کن یه سرویس قابلمه خوب و کامل ۵ _۶ میلیون 

هر دست چاقو و چنگال ۳۰۰ هزار تومن 

مامانم یه خونه ای داره همیشه میگفت از اجاره اونجا برات باید جهاز بخرم بعد الان میگه باید اونجارو بفروشم تا بتونم برات یه جهاز بخرم 🤦‍♀️

بخدا من مامانم اصلا حالش بد شده بود میگفت برا تو چجوری جهاز درست کنم فک کن یه سرویس قابلمه خوب و کام ...

عزیزم انشالا خوشبخت بشی🥰 واقعا سخته تو این زمونه جهاز دادن.

یا رفیق من لا رفیق له