2777
2789
عنوان

امروز یه پسره جلو عابر 😓😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره دنبالت بوده دیگه ترس نداره ! بشین برا مامان بگو راحت شو بگو ملتم پررو شدنا امروز برگشتنی یه پسره احساس کردم مزاحم میشه میخواستم بزنم لهش کنم دیگه خودمو کنترل کردم

وای بچه ها میترسم من مامانم خیلی حساسع😔😟😟😟

از مامان من که حساس تر نیست😦😦😦😦😦

بگو آدرس میخواست

یا گم کرده بود

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

توروخدا از خیابونای خلوت نرین . ساعتای خلوت نرین ... ی کلیپ دیدم از دوربین مداربسته بود خانمه بیچاره .. یهویی با برنا مه ریزی بود .

اول ی موتوری میره تا ته خیابون کشیک میده کسی نباشه  پشتش ی موتوری دیگم میاد .. هرکدومشون ی همراه داشتن.. 4نفری ریختن رو سر خانم .طلاهاشو باز کردن بعدم فلنگ و بستن رفتنننن .

من تا دوروز بعد کلیپ دپرس بودم

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

منم یبار یه پسرداشت آدرس میپرسید داداشوزن داداشم رسیدن حالا هرچی ما میگفتیم داشت آدرس میپرسید میگفت غلط کردی آقا مارو بیچاره کردن تازه زن داداشم میگفت اگه داداش من بود منو میکشت داداشم بدتر میکرد😭 آش نخورده دهن سوخته😢

خخخ

من کلا هرکی دنبالم میوفته واسههمه تعریف میکنم

تازه ذوقم میکنم.خخخخ

اونهفته یکی افتاد دنبالم ب وهرم میگفتمجفتمون میخندیدیم

یارو نیسانی بود بهش گفتم همه رو برق میگیره مارو ننه ادیسون شانسم نداریم.خخخ کلی خندیدیم

برا شوهرم گفتم لاغر شدم همه فک میکنن دخترم😍😍😍😍

منکه ذوق میکنم اعتماد بنفس میگیرم

خانم گلایی ک در مراحل IVF یاIUI بسر میبرن این توصیه ها بدردتون میخوره :                                   1.آرامش....2.آرامش..........10.آرامش انقدر این ارامش مهمه ک 10 تای اول مختص آرامش باید قرار داد.11.تغذیه خیلی مهمه از 2 ماه ب پانکچر گرمیجات بخوری.12.گوشت فقط. گوسفندی و شتر13.خوردن ماهی و مرغ حداقل14.مرغ محلی یا خروس15.صبحانه عسل سیاه دونه اره شیره16.  شب قبل انتقال شیاف عسل داشته باشین17.زمان انتقال خیلی ریلکس باشین و استراحت مطلق تا 2 هفته18.فقط جهت سرویس و نماز بلند شین(سرویسم فقط فرنگی)19.  _3_2 بعد انتقال غذای مقوی مثل ابگوشت یا چلو گوشت میل کنید همون شب انتقال نشاسته بخورین20.ذکز زیاد بگین یا علی ناد علی صلوات21.چهل شب نیت سلامتی امام زمان و انجام شدن کارتو زیارت عاشورا بخونید22.سوره توحید و والعصر زیاد بخونید

خب قبل اینکه بگ ب مامانت بگو 

‌‌خیلی وقته چیزیو جدی نمیگیرمحتی زندگیم...   ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌