2777
2789

یعنی چقد بشه

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک شنیدم تا سال اینده تا ۲میلیونم میرسه

احتمالش هست ک تا یمدت کوتاه چند هزاری پایین بیاد ولی باز گرونتر ک میشه

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا
وای خداروشکر تازه امروز میخواستم برم بخرم خوب شد نگرفتم😁

من چنتا ازین سکه کوچیکا دور روز پیش از دی جی سفارش دادم😞

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا
چجوری اعتمادمیکنین طلا انلاین میخرین من میترسم هرگز اینکارو نمیکنم😶

😐😐😐😐 نظرسنجیاشو خودنم راضی بودن ولی خب طلاهای دیگشتو نظرسنجی زده بودن بیشتر قسمتاش بدل بودن

دلار فک میکنم الان ۲۳باشه وقتی ۱۹ بشه خب کمی ارزون تره قطعا

نرخ جهانی طلا میاد پایین دلار رسیده به 25 به ریال فرقی نداره

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
😐😐😐😐 نظرسنجیاشو خودنم راضی بودن ولی خب طلاهای دیگشتو نظرسنجی زده بودن بیشتر قسمتاش بدل بودن

پولشو که داری میدی چه کاریه خب برو حضوری بخر خیالت راحت باشه. سکه خریدین؟ چقددراومد؟ 

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙