2777
2789
عنوان

الان از مدرسه ابتدایی پسرم اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 28 پست
اما من رفتم مدرسه ی بچم، اینقد رعایت میکردن که فکر کردم امن ترین جای دنیا همین مدرسه است در برابر کر ...

من فقط دیدم سراسر قسمت ثبت نام ونایلون کشیده بودن که ناظم ومدیر نشسته بودن، داعم الکل میزدن به اون قسمت که نشستن اونا. اینش خوب بود. ولی خود بچه ها مطمعنم اتفاقای بدی خواهد افتاد خیلی ناراحتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که بچه ندارم.

اگرم روزی تو  این کشور خراب شده بچه دار شدم هیچ وقت مدرسه نمیفرستمش باید غیرحضوری درس بخونه.

این تصمیم رو نه ففط از زمان کرونا بلکه سالهاس دارم.

چون خودمم از دبیرستان به بعد غیرحضوری درس خوندم.

مشکل فقط کرونا نیست سیستم اموزشی ایران آشغاله! مطالب درسی فقط چرت و پرت و دروغ و خشونته!

به هیچ وجه بچه ام رو مدرسه نمیفرستم مخصوصااا اگر بچه ام دختر باشه دلم نمیخواد آزار ببینه و تحت فشار روانی بزارنش! 

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

من یه دختر سه ماهه دارم و یه پسر نه ساله که امسال کلاس چهارمی هست.واقعا نمیدونم چیکار کنم😢از طرفی اگر آموزش مجازی باشه واقعا وقت نمیکنم بهش کمک کنم و از طرفی میترسم بفرستمش مدرسه با اینکه خیلی بهداشت رعایت میشه تو مدرسش.

معلمشون هم زیاد اهمیت نمیده ب اموزش مجازی میگه من یه چیزای کلی میتونم بگم بقیه ش خودتون باهاش کار کنین

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
اره ناظم به من گفت ازمن میشنوی نیار. ولی بعضی مامان ا نمیدونم چشون شده من بیست سی تا دانش اموز فقط ت ...

بعضیا از خداشونه بچه ها نباشن داداش من دو تا بچه داره همون روز اول زن داداشم فرستادشون  داداشم که تا شب سر کار هست زیاد وقت نداره با بچه هاش کار کنه خودش لیسانسه میتونه به بچه هاش یاد بده اما خانمش بیسواده حتی نمیتونه بنویسه این چجوری میخواد با بچش کار کنه مجبورن برن مدرسه 

وا مدرسش داغونه  مدرسه دختر من تو کلاس هفت نفرن  یه نیمکت درمیون و فاصله دو متری  ...

مدارس دولتی ونیمه دولیتی همینه. من نمیدونم مدرسه بچه شما چه مدرسه ایه اما کلا برقراری نظم وبهداشت تو مدرسه کارراحتی نیست واین مدرسه داغون و غیر داغون نمیشناسه

من یه دختر سه ماهه دارم و یه پسر نه ساله که امسال کلاس چهارمی هست.واقعا نمیدونم چیکار کنم😢از طرفی ا ...

چهارم سخته میدونم ولی مجبوری یکاریش کنی. منم پسرم دوم میره دختر 11ماهه هم دارم اما خودم توخونه کمکش میکنم به هر سختی. نمیتونم بزارم بره چون میدونم دوستاشو ببینه ماسک وبرمیداره میره بازی

چهارم سخته میدونم ولی مجبوری یکاریش کنی. منم پسرم دوم میره دختر 11ماهه هم دارم اما خودم توخونه کمکش ...

کاش مثل مدارس  بقیه کشورا رفتار میشد اینجا

از در ورودی مدرسه چند مرحله دست و لباس و سرتا پای بچه ها ضدعفونی میشه و ماسک بهشون میدن ....تا لحطه ی آخر که تو مدرسه هستن مواظبشونن

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
من فقط دیدم سراسر قسمت ثبت نام ونایلون کشیده بودن که ناظم ومدیر نشسته بودن، داعم الکل میزدن به اون ق ...

وای چه بد نفرستید، متأسفم واسه این مدیر بی مسؤلیت پس جون بچه ها چی؟ 

من با این که بسیار پروکوتل ها رو تمامی اجرا میکنن و چیزی هم اونورتر دو سه هفته میفرستمش مدرسه، اونم دوروز در هفته. یعنی جمعا سر هم شیش، هفت روز میشه. 

نفرستید بچه هاتون رو. 

اما من رفتم مدرسه ی بچم، اینقد رعایت میکردن که فکر کردم امن ترین جای دنیا همین مدرسه است در برابر کر ...

یعنی همین شماها که این حرفا رو میزنید

پناه بر خدا

اسمش روشه بچه

مگه میشه بچه رو کنترل کرد

کتاب و دفترم میشه ضدعفونی کرد؟؟

یکم به فکر بچه هاتون باشید،من به پسرم میگم زنگ تفریح نداری،اونجا نباید تغذیه بخوری،از دوستات باید فاصله بگیری از دستشون چیزی نگیری ،خودت چیزی بهشون ندی به هیچحا نباید دست بزنی و....

درجا شروع میکنه گریه کردن،فقط ۷ سالشه میگه مامان من اینجوری میمیرم،

من خودم معلم پیش و اول دبستانم ،بچمو مدرسه نفرستادم و نمیفرستم،سلامتیش از همه چی مهمتره

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400

بچه های خواهر من مدرسه میرن

میگن دوتا نیمکت فاصله بین بچه ها هست

زنگ تفریح ندارن

دوساعت بیشتر نیس

مدرسه دختر سما چجوره من نمیدونم

صرفا نظرم رو میگم.اعلان ها رو هم نخونده حذف میکنم.مهربون باشیم☺
یعنی همین شماها که این حرفا رو میزنید پناه بر خدا اسمش روشه بچه مگه میشه بچه رو کنترل کرد کتاب و ...

گفتم که بسیار مراقب هستن مسولین مدرسه، از اول گفتن جز آب خوراکی همراه نداشته باشن، به بچه های اول و دوم اجازه نمیدن زنگ تفریح داشته باشن. گروه بندی کردن روزی ده تا بچه هر کلاس داره، یعنی با فاصله ی زیاد میشینن.زدعفونی میکنن دائم اصلا اجازه نمیدن بدون ماسک وارد بشی، پدر مادر بچه هارو راه نمیدن حتی تو سالن مدرسه. اما با این وجود پدر بچه ی من مخالفه که بره مدرسه بچمون منم یه چند روز میفرستم که قلق و اینا دستش بیاد. بچه ی من پنجم و اول هستن، خیلی رعایت میکنن از هردوتاشون مطمئنم. انشاالله همه ی بچه ها در پناه خدا باشن و از این بیناری به دور. 

گفتم که بسیار مراقب هستن مسولین مدرسه، از اول گفتن جز آب خوراکی همراه نداشته باشن، به بچه های اول و ...

خوب مدرسه پسر منم همینه ،۲ روز در هفته،روزی ۲ ساعت

مدرسه فقط اول و سوم داره، گروه تایم پسرم فقط ۱۲ نفرن

همینا براشون عذاب آوره

این یکی دو ساعت چه آموزشی میخواد باشه قصدمون این بود با مدرسه رفتن اجتماعی بشن که با این شرایط بیشتر اجتماع گریز میشن

اخه من سال گذشته میخواستم پسرم علاقه مند بشه به مدرسه همش از تفریحات و بازیها گفتم الان بفرستمش تصورش کلا عوض میشه و متنفر میشه از مدرسه

میگه مامان من از گشنگی میمیرم تو مدرسه اگر زنگ تغذیه نباشه

فوتبال بازی نکنم پس زنگ ورزش چی؟

خدا به بجه هامون رحم کنه تو زمان بدی دنیا اومدن😔😔

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400