2777
2789

ججالبه تاحالا ترشی درست نکردم میخوام برای خواهرم درست کنم

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

آماده بخرین وقتی تاحالا درست نکردین... 

و اینکه بیشتر از یک ماه خورد و خوراک ندین ک داماد پرو و تن پرور نشه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
آماده بخرین وقتی تاحالا درست نکردین...  و اینکه بیشتر از یک ماه خورد و خوراک ندین ک داماد پرو ...

فعلا که شده خیلی هم شده

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا که شده خیلی هم شده

خوب معلومه وقتی جلوش رو نگیرید پرروتر هم میشه من که کله وسایل یخچال فریزر رو هرچی مادرم داد مادر شوهرمم داد ترشی مربا سبزی گوشت ماهی الانم همینه طوری رفتار کردم چه به خانواده خودم چه همسرم ظلم نشه در عین حال هیچ طرفی پررو نشه اصن یادم نیست مادرم فکر سبزی فریزرم بوده باشه ولی مادر شوهرم هر وقت درست میکنه حواسش هست برای ما بیشتر باشه تا من دردسر نیفتم . گوشت و مرغ و ماهیم هرکدوم برا خودشون میخرن برای ماهم میخرن تازه من کلی برای گوشت اینا دعواشون میکنم که به زحمت نیفتن چون خودم از پروتئینی تمیز شدش رو میخرم . و حواست باشه از همین اول جوری رفتار کن نه سیخ بسوزه نه کباب