2777
2789
عنوان

این ادم به کمکتون نیاز داره...

196 بازدید | 11 پست

سلام خانومای گل

میخام چند دقیقه وقتتون رو بگیرم...

راستش دخترخالم تو ی مسابقه شرکت کرده و ازم خواسته براش رای جمع کنم، منم جاییو نمیشناختم جز اینجا😅

لطفا www.digno.ir وارد این سایت بشین و تو قسمت فرهنگ و سلامت و بخش پادکست، به پادکست هدفمند سازی فکر رای بدید 

یا اینکع میتونید تو قسمت جستجو اسم پادکست رو سرچ کنید تا راحتتر بیاره براتون

بعد تو قسمت امتیاز ۵ رو بزنید و ثبت کنید...

میدونم حوصلشو ندارید ولی واقعا زمانی نمیبره..عوضش از دختری که تلاش کرده و زحمت کشیده حمایت کردید.

لطفا اگه رای دادید اینجا اعلام کنید تا منو دخترخالم براتون آیت الکرسی بخونیم، چون تنها کاریه که ازدستمون برمیاد...اگه تونستین هم با چنتا گوشی رای بدین ک واقعا نور علا نوره

ان شاالله همتون حاجت روا بشین💚

دمتون گرم مهربونااا🥰🤗

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رای دادم .اسمش زهرا خدابنده لو دیگه اره ؟ 

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
بله عزیزم ممنوتم💚💚

خواهش میکنم .قربان شما 

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!