2777
2789

سلام

این موضوع شدیدا رو مخ من هست و گفتم این رو بگم و برم بخوابم 

دوستان یه چیزی هست در ادبیات به اسم هکسره که شما هنگام نوشتن باید رعایت کنید 

۱ ) به این ترتیب که وقتی فعل جمله است باشه نمیتونیم ه استفاده کنیم مثل : او خواهر من است (درسته)

او خواهره من است (غلطه)

ولی وقتی می‌خوایم از هست استفاده کنیم ه میذاریم مثل : اون شوهر منه (درست)

اون شوهره من (غلط)

۲) بین موصوف و صفت و مضاف و مضاف الیه نباید ه گذاشت : مثل دختر زیبا (درسته) - دختره زیبا (غلطه)

۳)موقع اشاره از ه استفاده میکنیم :

مثل اون دختره خیلی قشنگه

شاید بگید خب که چی که باید عرض کنم عدم رعایت این موارد زبان و ادبیات فارسی رو رسما به قهقرا می‌بره پس لطفاً تا حد امکان رعایت کنید چون اینجا اکثرا رعایت نمیشه ولی در عین حال ادعای کتابخوانی هم بیداد میکنه :((

درسته اینجا مجازیه ولی دل آدماش واقعیه... نشکنیمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یکی از کاربران خوب سایت انتهای جملات کسره میذاره و معلم هم هست.درگیر شاگردایی هستم که اینجوری ام ...

خیلیا سرسری از این مورد رد میشن ولی واقعا خیلی زننده اس که یکی از کوچکترین قواعد زبانمون رو بلد نباشیم 

عزیزدلم خودتو خسته نکن وضع خراب تر از این حرفاست،من خودم فوق لیسانس ادبیاتم واااای رو مخم انگار با کفش میخی راه میرن،مثلا خواهر شوهر خودم با اینکه دیپلم انسانی داره مینویسه شهره مادری ،یا تولده عشقم،یا دیدم مینویسن  موواضب،یا مواظبه خودت باش،یا حاظر،یا به خاطره تو ،من مدرسه درس میدادم،این مورد رو کلاس دوم یاد بچه ها میدادم،اونوقت تا حرفم میزنیم که اشتباهه،ادبیات رو به فنا بردید،میگن چه اهمیتی داره

خیلیا سرسری از این مورد رد میشن ولی واقعا خیلی زننده اس که یکی از کوچکترین قواعد زبانمون رو بلد نباش ...

اصلا کی تا حالا دیدیم تو کتابهامون که اخر جمله با کسره تموم بشه.

ولی اینجا مثلا مینویسند

این لباس منِ.

😐

عزیزدلم خودتو خسته نکن وضع خراب تر از این حرفاست،من خودم فوق لیسانس ادبیاتم واااای رو مخم انگار با ک ...

وقتی کسی رو میبینم که همچین دغدغه ای رو داره کمی امیدوار میشم

واقعا قسمت اسفناک ماجرا اونجاست که مقصر ما میشیم که اخطار میدیم و به قول شما جوابمون میشه : « خب که چی ؟! »

اصلا کی تا حالا دیدیم تو کتابهامون که اخر جمله با کسره تموم بشه. ولی اینجا مثلا مینویسند این لباس ...

چون متاسفانه اکثریت جز کتاب درسی (که اونم اجباری بوده و برای سال های پیشه) کتاب دیگه ای رو دست نگرفتن 

وقتی کسی رو میبینم که همچین دغدغه ای رو داره کمی امیدوار میشم واقعا قسمت اسفناک ماجرا اونجاست که مق ...

اتفاقا من بسیااار درگیرم با این قضیه،ولی متاسفانه انگار زورمون نمیرسه بهشون،تازه مسخره و نگاه عاقل اندر سفیه به ادم میکنن،از اون کسره این بدتر که مثلا سلام رو صلام،یا صلم بنویسن،یا دوصت،یا اره رو  عاره یا ره بنویسن،ادم غصه میخوره ،من خودم با عشق به زبان مادریم رفتم ۶سال دانشگاه درسشو خوندم،بعد قریب به اتفاق مردممون بی خیال و سرسری بگذرن😔

جهت اطلاع عزیزم این موردی که گفتی اصلا رسم الخط فارسی نیست و ما از سر اجبار چون به زبان محاوره می نویسیم اون کسره ها رو میذاریم تا راحت خونده شه وگرنه کلا این کار غلط(ه)(هست)

و اونی که که بین موصوف و صفت ه میذاره 

دو حالت داره یا حواسش نبوده یا کلا از بیخ و بن نوشتن و املا بلد نیست فکر نکنم با تذکر هم بفهمه چون خیلی بی سوادی هست

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
اتفاقا من بسیااار درگیرم با این قضیه،ولی متاسفانه انگار زورمون نمیرسه بهشون،تازه مسخره و نگاه عاقل ا ...

بله کاملا درک میکنم چون خود من هم شدیدا اذیت میشم وقتی میبینم کسی فینگلیش تایپ می‌کنه یا کلمات رو به یه شکل جدید ادا می‌کنه ولی خب تا جایی که میتونیم تلاشمون رو بکنیم اگرچه خیلی سخته نتیجه گرفتن :((

جهت اطلاع عزیزم این موردی که گفتی اصلا رسم الخط فارسی نیست و ما از سر اجبار چون به زبان محاوره می نو ...

ربطی به سواد نداره

خیلیا از این قضیه بی اطلاع هستن و تا الان متوجه چنین قاعده ای نبودن و تذکر دادن بعضا تاثیر گذار هست در این موارد