2777
2789
عنوان

خیلی دلسرد شدم چطوری انگیزه بگیرم

150 بازدید | 11 پست

سلاممم

اول از همه بگم این اکانت خودم نیست و برای خالمه

دوستان من الان یه ماهه که شروع کردم به خواندن کنکور ارشد برای رتبه تک رقمی ولی نمیتونم برای کلاسا هزینه کنم چون مستقل هستم و دوست ندارم از خانواده ام کمک مالی بخوام از طرفی هم میبینم که تمام کسایی که میخوان رتبه برتر شن کلی کلاس و آزمون میرن واقعا دلسرد شدم به حدی که کلا میخوام بیخیال شم ..بنظرتون چیکار کنم و چطوری به خودم انگیزه بدم ؟؟

پیشنهاد کمک از خانواده رو ندید چون اصلااا نمیتونم

درسته اینجا مجازیه ولی دل آدماش واقعیه... نشکنیمش
باید خیلی خیلی خیلی تلاش کنی پس واینکه حداقل کتابای خوبی داشته باشی وتست زیاد بزنی برنامه ریزیتم درس ...

آخه واقعا شدنی هست ؟؟

من کنکور کارشناسیم رتبه م ۲۳۶ بود ولی خب کلی کلاس رفته بودم الان احساس میکنم بدون هزینه کردن نمیتونم جایی برسم و همین زده ام کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه واقعا شدنی هست ؟؟ من کنکور کارشناسیم رتبه م ۲۳۶ بود ولی خب کلی کلاس رفته بودم الان احساس میکنم ...

عاها ارشدی؟درساتو تو همون دانشگاه خوب ومفهومی یاد گرفتی؟دانشگاه خوبی میرفتی؟

عاها ارشدی؟درساتو تو همون دانشگاه خوب ومفهومی یاد گرفتی؟دانشگاه خوبی میرفتی؟

بله کارشناسی امیر کبیر خوندم و یه ارشد دارم تو رشته خودم که علامه خوندم الان میخوام تو یه رشته دیگه بگیرم برای همون خیلییی سست شدم و میخوام بیخیال شم

بله کارشناسی امیر کبیر خوندم و یه ارشد دارم تو رشته خودم که علامه خوندم الان میخوام تو یه رشته دیگه ...

پس بچه درسخونی که امید هست😀😀میشه اگه فضولی نیست بپرسم چرا به جای درس دنبال کار نمیری؟مفیدتره ها😊

پس بچه درسخونی که امید هست😀😀میشه اگه فضولی نیست بپرسم چرا به جای درس دنبال کار نمیری؟مفیدتره ها😊

شاغلم ولی خب دنبال پیشرفتم

چون مهندسی خوندم برای تقویت موقعیتم دوست دارم ارشد مدیریت تهران بگیرم که اگه قصد اپلای هم داشتم خیلی راحت شه کارم ولی خب واقعا سخت شده برام درس خوندن

شاغلم ولی خب دنبال پیشرفتم چون مهندسی خوندم برای تقویت موقعیتم دوست دارم ارشد مدیریت تهران بگیرم که ...

اها چه خوب که دنبال پیشرفتی،ببین هیچی نشد نداره اگرممم امسال نشد سال دیگه بالاخره که میشه چون موقعیت بدی که نداری فقط میخوای بهترشه

شاغلم ولی خب دنبال پیشرفتم چون مهندسی خوندم برای تقویت موقعیتم دوست دارم ارشد مدیریت تهران بگیرم که ...

توی دیوار سرچ کن منابع ارشد مدرسان شریف.دسته دوم مناسب گیرت میاد.اگه تو سهرای بزرگی کتابفروشیا دسته دومشو دارن

اها چه خوب که دنبال پیشرفتی،ببین هیچی نشد نداره اگرممم امسال نشد سال دیگه بالاخره که میشه چون موقعیت ...

نمیدونم والا

یه چند روز به خودم استراحت میدم بعد تصمیم میگیرم ببینم صلاح تو چیه ...

مرسی از نظراتت فکر نمی‌کردم تاپیک با موضوع درس تو این سایت حتی یه ریپلای هم بگیره 😸

توی دیوار سرچ کن منابع ارشد مدرسان شریف.دسته دوم مناسب گیرت میاد.اگه تو سهرای بزرگی کتابفروشیا دسته ...

منابعش رو دارم 

منظورم کلاس ها و ازموناش بودن

نمیدونم والا یه چند روز به خودم استراحت میدم بعد تصمیم میگیرم ببینم صلاح تو چیه ... مرسی از نظراتت ...

اره عزیزم تااز نظر روحی اماده نباشی سخته درس خوندن واسه کنکور.قربونت 💛