2777
2789
عنوان

بازم بحث داغ جاااااری

272 بازدید | 22 پست

جاری و مادرشوهرم تو ی ساختمونن جاریم ی ده روزی هس زایمان کرده و منم چون باردارم و ذوق نی نی دارم هرموقع میرم خونه مادرشوهرم ی سر میزنم بهش

امشب ک رفتم خونش نی نی شو ببینم میخاستن شام بخورن و بچه بغل مامانش بود مادرشوهرم گف بچه رو شما بگیر تا مامانش بتونه غذاشو بخوره منم رفتم ک بگیرم نداد بم گف خوبه میخاد بخابه گیجه و فلان بعدشم بچش یکم بی قراری میکرد گف نظرش کردن واسش تخم مرغ شکستیم من یکم بم برخورد ولی هیچی نگفتم از آخرم ک تیر خلاصو زد و ب شوهرش گف ی اسپند خوشگل دودکن واسه بچم

من واقعا ناراحت شدم گفتم حتما با منه خلاصه ی ۵دیقه نشستم سریع رفتم خونه مادرشوهرم 

شماهم بودین ناراحت میشدین؟

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

نه خب همه رو بچشون حساسن دیگه ...واسه بچه کوچیک هم همه اسپند دود میکنن من حتی اگه یکی تصویری هم بابچم بحرفه اسپند دود میکنم واسش ....

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
ول کن ذوقی‌ان😂

اره منم گفتم خودم چن وخته دیگه ان شاءالله زایمان میکنم شاید منم همین طوری حساس باشم زود قضاوتش نکنم 

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

سر کردن با جاری چون فرهنگ و اخلاقش فرق داره سخته ، لزوما بد رفتاری با شما نکرده! کمتر برید خونشون چون شاید معذب بشه، برای همین ۵ دقیقه باید خونه تمیز کنه و به خودش برسه تازه کارهای دیگه ی خودش مثل شام و نگهداری از نوزاد هم هست

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖