2777
2789
عنوان

همونم که شوهرم شب نمیومد

397 بازدید | 10 پست

قبول کرد حرفامو برگشتم اما حالا دوباره دبه کرده اینم بگم بچه ها هر وقت بیکار باشه میره خونه فامیلاش اونا هم زن دارن ولی منو نمیبره دوساعته دارم پیشو میگیرم که چرا نمیبره میگه حرفای زشت خیلی میزنن دوس ندارم تو باشی بچه ها اخرین باری که با هم رفتیم خونه فامیلاش شاید ۶-۷ ماه پیش بوده اونم نیم ساعت نشد... اینم بگم من جایی نمیتونم برم چون اجازه تنها بیرون رفتن ندارم چون خونوادمم با خونواده شوهرم قطع رابطه ن اوناهم نمیان پیشم و من همیشه تنهام دارم دق میکنم با حرفای شوهرم نمیدونم ایندفعه که رفت من چیکار کنم😭😭😭😭😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اتو ازصب ببرپیش خانواده ات بگوش شب هم نگهش دارن این دفعه که رفت تعقیبش کن

چطوری من میگم نمیتونم تنها برم بیرون 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
بمون خونه تو كرونا دورهمي و فاميل بازي چيه شوهرتم شكاكه خيلي اذيت خواهي شد متاسفم

😢😢😢😢موقعی که میره دورهمی تا میره میاد من خودخوری میکنم و غصه میخورم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😢😢😢😢موقعی که میره دورهمی تا میره میاد من خودخوری میکنم و غصه میخورم

براي خودت ارزش قائل نيستي تو يك بار به دنيا مياي مگه اوندي براي اون زندگي كني؟!!! واقعا باورم نميشهههه تنها ميزه دور همي!!!! بعدشم بهت ميگه حرفاي بد ميزنن نميبرمت؟ بگو تو چرا ميري؟ ببين اگه مبارزه نكني تو زندگيت هميشه اينقدر بدبخت ميموني

براي خودت ارزش قائل نيستي تو يك بار به دنيا مياي مگه اوندي براي اون زندگي كني؟!!! واقعا باورم نميشهه ...

کاری از دستم نمیاد چیکار کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاری از دستم نمیاد چیکار کنم

چرا برگشتی.اینقدر راحت آمدی همون شب شروع کرد.شما که میای مشورت میگیری .ولی اصلا یک درصدم عمل نمیکنی .چرا بازم میای میگی چیکار کنم؟.هیچی عزیزم بشین و تماشا کن