2777
2789
عنوان

امروز جاری و برادرشوهرم امدن خونمون ...

| مشاهده متن کامل بحث + 24947 بازدید | 356 پست
من بودم میگفتم راحت باشین هسدم خدمتتون 😂😂😂😂

وای از برادرشوهرم خجالت میکشم🙆😞

ولی خب با جاریم چندبار شوخی کردیم 

ولی نه درحد این✌🎈

اینجا هم سعی کردم به روشون نیارم😑

به شوهرمم نگفتم 

ولی خب حالم بده انقدر که حتی شوهرمم متوجه عصبی بودنم شده😢

خداکنه پر بازدید نشه

شد😐😐😐

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای از برادرشوهرم خجالت میکشم🙆😞 ولی خب با جاریم چندبار شوخی کردیم  ولی نه درحد این✌🎈 اینج ...

وا بگو در چه حد بوده خب

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
جاریم اصرار کرد دیگه منم رفتم  نباید میرفتم؟؟

شما راحت بودی اونها هم گفتن ما هم راحت باشیم!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
وای از برادرشوهرم خجالت میکشم🙆😞 ولی خب با جاریم چندبار شوخی کردیم  ولی نه درحد این✌🎈 اینج ...

اخه چرا 

خب عب نداره عصبی شدن نمیخواد 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

خوب بوگو چیکار میکردن 

لخت بودن 

درحال بوس بودن 

حس کنجم کاوه

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
آخه تو خونه من؟؟  توقعشو نداشتم ببینم😭😭😭😭

خب دقیقا چجوری بود

۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم  یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘

خدایی خیلی خندیدم اسی😁😁😁دمت گرم.ولی خیلی نصفه نیمه حرف میزنی😶😶😶فشارم افتاد از دستت

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
نه بابا جاریم بچه هاش از من بزرگترن😂 نامزد کجا بود  50 سالشونه

اسی یعنی هلاک شدم از خنده بخدا من جای شما بودم میگفتم من باز میرم حموم یادم رفته کیسه بکشم میذاشتم به حال خودشون بمونن بعد اونا واکنششون چی بود شما چکار کردین  جاریت چیزی نگفت

واضح نیست واقعاً؟؟ یه زن و شوهر چیکار میکنن؟؟😐✌🎈 البته سرپا ایستاده بودن تیکه داده بودن به اپن😐

ینی رابطه کاملللل؟؟؟؟