2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5009849/تاپيك-متفاوت-و-ترسناك-ترسوها-نيان?postId=154310931

خير ببيني ميشه تاپيكمو گزارش بزنيد؟

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

گرونا گرفتید؟

نگران نباشید ان شالله زود خوب میشید...فقط مواظب باشید نی نی نگیره😥

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

فقط میدونم بیچارم کرد

تمام جونمو گرفت

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من دیدم تو یه خونواده ۵نفره فرد سالمندشون نگرفته بچه های دو سه ساله و ۱۷_۱۸سالشون گرفتن 🙄🙄🙄 

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️

سلام ،عزیزم من فقط علائمش رو میگم ،سردرد ،سر گیجه،تهوع،تب و لرز،اسهال ،سرفه ،اکسیژن خون هم میاد پایین،تاری دید ،نبود حس چشایی،حالت توهم و پرت و پلا گفتن ،مایعات زیاد باید خورد سوپ و آش و دعا دعا دعا تمام

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
سلام خواهر.چیزی شده؟

5شنبه مهمون داشتیم امروز معلوم شد که کرونا داشتن و تستشون مثبت شده.خواهرمم رفته بود خونشون و تا یکشنبه پیشمن بود چون تنها بودم.بچمم همش بغلش بود الان خواهرمم تب داره😢😢

کاش ملت شعور داشتن که بابا تو کرونا بیخیال رفت و امد بشید😭

الان یعنی ماهم داریم اره؟

5شنبه مهمون داشتیم امروز معلوم شد که کرونا داشتن و تستشون مثبت شده.خواهرمم رفته بود خونشون و تا یکشن ...

شاید کاربری بیاد و مسخره م کنه چند اصول هست بهتون میگم انجامش بدین حتما

چرا مگه چطوره؟ خدا خیر نده باعثو بانیشو اگه بچم چیزیش شه😢😭

عزیزم نگران نباش بچه ها یا نمیگیرن اگرم بگیرن خیلی خفیفه. شوهر من کرونا گرفت دقیقا یک روز قبل اینکه متوجه بشه کرونا گرفته بچم که چهار ماهش بود بغلش بود کلی باهاش بازی کرد. خداروشکر بچم نگرفت یا نمیدونم اگرهم گرفت خفیف بوده