2777
2789

من میگم

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

گزارش بزنیدصلولت میفرستمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/5013339/تاپیک-طلا-دیدم-دلم-خاست-منم-بذارم-طلاهاموعسک

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم اول میگم یه روز با هم رفتیم بیرون اسالش گرفته بود ولی به من قبلش نگفته بود  رفتم دیدم به خودش میپیچه گفتم چیشده گفت شکمم پیچ میره  بیچاره گریش گرفته بود حالا وسط اون دردش من داشتم از خنده میمردم  اصلا نمیتونستم جلوی خودمو بگیرم        بعد رفت از ماشین پیاده شد رفت دستشوییشو کرد    بعد باد زد بوش اومد داشت خفم میکرد بعد ماشینشو جلو تر پارک کرد بعدش دوباره بوش میومد تصمیم گرفتیم روش گل بریزیم تا یکم کمتر بشه   چشاتون روز بد نبینه یه بینگ دادم       نفهمید ولی خودم خودمو لو دادم   گفتم نشنیدی گفت نه بعدش اینقدر خندیدم خودش فهمید

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

تموم شد

من برا دوس صمیمیم خاستگار اومد ب منم گف بیا منه اسگلم رفتم وای داشتم برا خاستگارشو ننش آجیل می بردم کوفت کنن طرف از دستم افتاد مامان بیشورش برگشت با لبخند گف حالا خوبه برا شما نیومدیم خاستکاری😡😡

دلم می خواس خفش کنممم زیگیل خانم😒😒😒

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
 خودم اول میگم یه روز با هم رفتیم بیرون اسالش گرفته بود ولی به من قبلش نگفته بود   رفتم ...

ای وواییی خیلی باحالللل بودد

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗

ه بارم با جمع دختر عمم و عمم و خواهرم و با پسر عموم نشیته بودیم یهو صدای گوز میشنویم من خودم از اوناهام که میشنوم یا بو حس میکنم میمیرم از خنده اینقدر خندیدم خواهرم گفت تو هم شنیدی ؟؟؟ گفتم اره بعد باهم شروع کردیم به خندیدن بعد پسر عممو با دخترعمم میگن چیشده اینقدر خندمون گرفت نتونستیم حرف بزنیم بعدش براشون نوشتم یکی گوزید اوناهم شروع کردن به خندیدن    

اونشب هممون به عمممون شک داشتیم و داریم