سلام .بچه ها امروز یکی از هم کلاسی هامو بعد ۴ ۵ سال تو اینستا پیدا کردم برام درد دل کرد.دوستم از یه خانواده ی خیلی پولدار و سرشناس شهر هستند بعد خواهر برادر هم زیاد داره اینم بچه اخر بود خیلی هممامانی و نازک نارنجی و وابسته بود بعد ازدواج کرد خیلی میونش با مادر شوهر و خواهر شوهراش خوب نبود قبلا میگفت خیلی بین این و جاریش فرق میدارن و از این حرف ها .باباشم خیلی خوشتیپ و پوووولدااار خلاصه مادرش سنی نداشت سکته کرد فوت شد .خیلی داغون میشه چون خیلی بهش وابسته بود. بعد شش ماه برادر خواهراش جمع میشند میگند باید برای بابا زن بگیریم اونم گی خواهر شوهر این.یه خواهر شوهر ۳۵ ساله مجرد داشته .خواهر شورهه هم از خداش بوده این همه پول و شهرت باباش خلاصه زنش میشه .دوستم میگه نتونستم مخالفت کنم چون همه من جمله باباش راضی یودند.الان اینقدر ناراحته میگه بعد ازدواج باباش دیگه خونه باباش نمیره تحمل نداره ببینه خواهر شوهرش جای مامانشو گرفته
زخم ها حافظه دارند،آنها هرگز حرف ها و کلماتی که شنیده اند را فراموش نخواهند کرد.
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی
ببین من همه جا هستم یه مدت پست اول همه تاپیکا بودم الانا سرعت عملمو کم کردم😂😂😂😂
من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی