2777
2789

راستش یه حدود یه ماهی میشه همش به اینکه خودمو بکشم فکر میکنم هیچ مشکل خاص و حادی هم ندارم اما وقتی میرم جلو پنجره همش فکر میکنم الان خودمو بندازم پایین یا شیر گازو باز کنم چن روز پیشم رفته بودم راه های خودکشی اسان و میخنودم واقعا میترسم و نمیدونم چیکار کنم نمیدونم دلیلش از کجاست جدیدا همش مشت میکوبم تو دیوار خیلی عصبی شدم تا کسی حرفی میزنه شدیدا عصبی میشم و دعوا راه میندازم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بار اینکارو بکن تا بفهممه چ غلط زیادی میخوای بکنی اینو محض بی احترامی نمیگم هاااا چون خودم ی مدت اینفکرا رو میکردم و بالاخره انجامش دادم و ی هفته بیمارستان بودم دو روز کما بودم بعد ب هوش اومدم فهمیدم چ کاری کردم

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
شیطانی چیه خانوم  افسردگیه  برای همه هم ممکنه پیش بیاد

نگفتم افسردگی نیست که عزیزم،گفتم شیطانیه،چون اسیب به خوده،قطعا هم باید مراجعه کنه به یک روانشناس درست و حسابی،ولی 

عزیزم شاید هیچ وقت برنگرده شما شانس داشتی 

منم محض اینکه اشتباهشو بهش بگم گفتم اینکارو بکن ن واقعی

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی